Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, kesäkuuta 27, 2010

Tämä on nyt tässä

Neula on suihkinut, ja jälkipistot tehneet ihmeitä. :)

Aamullahan vielä oltiin tässä pisteessä:


Ja nyt on kuvaan tullut ihan uutta ilmettä, aivan kuin olisi kokonaan eri työstä kyse:


Valmishan tämä työ ei vielä ole, sillä viimeisteltäväkin tämä olisi jollain tavalla. Tiedän kyllä, millä tavalla tämän viimeistelen, mutta pieni yksityiskohta - tai oikeastaan aika tärkeä yksityiskohta - on vielä hieman mietinnän alaisena. Ajattelin nukkua yön yli. :)

Tässä vaiheessa voin kyllä jo sanoa päällimmäiset tunnelmat tämän pistelemisestä. En ole ennen Margaret Sherryn ristipistomalleja pistellyt, mutta hänen tyylinsä on tuttu ja tullut monessa paikassa vastaan. Varsinaisesti Sherryn mallit eivät ole minun tyyliäni, aiheet eivät kolahda ja tyyli on aavistuksen liian söpöä. ;) Mutta tämä ei tulekaan minulle itselleni. :) Tykkäsin kuitenkin pistellä tätä, sillä tässä oli juuri sopivasti haastetta ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Oli puolipistoja ja "fractional stitches" eli "murto-osapistoja", sekä 29 ranskalaista solmua. :) Eli melkein kaikkea mahdollista, mitä ristipistotyöhön voi sisältyä. Hauskinta oli, kun kissat saivat naamat. :)

Koitan viimeistellä tämän mahdollisimman pian, kunhan vain saan sen yksityiskohta-asian ratkaistua. Olen kyllä periaatteessa sen jo ratkaissut, mutta voi olla, että vielä käyn huomenna kurkistamassa kaupungilla, löytäisinkö paremman idean. Luulenpa, että en löydä. ;)

Kiitos kun olette käyneet jättämässä kommentteja! :)

12 kommenttia:

 1. Kaunis tuli!!! Mukava nähdä miten sen viimeistelet :)

  VastaaPoista
 2. Siitä tuli söpö! Ristipistotöitä on kiva seurata kuvien muodossa "vaihe vaiheelta".

  VastaaPoista
 3. Siitä tuli todella kiva ja kaunis. Kissat näyttävät söpöiltä, eikä pieni söpöily ole aina välillä pahitteeksi...

  VastaaPoista
 4. Suloinen siitä tuli ja mielenkiinnolla odotan millaisen viimeistelyn se saa! Ja hieman käy kateeksi, omat kissat ovat vielä niin paljon vaiheessa... :-)

  VastaaPoista
 5. Voi miten söpö siitä tuli! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa todellakin söpö pistely!

  VastaaPoista
 7. minusta on kans tosi kiva seurata, miten vaihe vaiheelta ristipistotyöstä tulee valmis! varsinkaan kun en itse harrasta pistelyä =)

  VastaaPoista
 8. Herttainen :) Kyllä ne jälkipistot saa ihmeitä aikaan.

  VastaaPoista
 9. Voi että onkin herttainen. Ristipistotyöt ovat kivoja. Värit vaihtuu ja työ muuttaa alati "muotoaan" mitä pidemmeälle tekee. Kuten tässäkin näkee viimeistely luo työlle ilmeen.
  Herttainen aihe työssäsi. Nätti.

  VastaaPoista
 10. Kaunis ja söpö kuva. Mutta ristipistoissa on niin paljon erilaisia pistoja, että en uskalla edes yrittää, enkä ole koskaan kokeillutkaan.
  Taidan tyytyä näihin tutumpiin tekniikoihin.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)