Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, kesäkuuta 10, 2010

Maratoonailua

Torstai jälleen, ja ristipistomaratonin aika. Olen jo aiemmin tehnyt sen viisaan havainnon, ettei kannata jättää maratonia illaksi, vaan aloittelen suosiolla jo puolen päivän jälkeen, ja kyllä se pitkälle iltaan menee ennen kuin saa sen neljä tuntia pistelyä täyteen.

Tänään aloitin ihan puhtaasta kankaasta ja neljässä tunnissa ehti tämän verran:


Vasemmalla näkyy malli, mitä olen tästä tekemässä ja oikealla puolella tämän päiväinen aikaansaannos. Tämä on tullut joskus Cross Stitcherin kylkiäisenä, ja mielessäni on ollut siitä lähtien kohde, jolle tämän haluan pistellä, jos vain jonkin hyvän syyn moiseen saan. No, sitä odottamaani hyvää syytä ei ole kuulunut, joten ajattelin pistellä tämän samaiselle kohteelle ihan muuten vaan. :) Jää pian koko työ pistelemättä, jos alkaa odottamaan jotain erityisempää syytä. ;)

Koska aloitin tänään uutta ristipistotyötä, siitä voi ehkä päätellä sen verran, että olen saanut myös jotain valmiiksikin. Itse asiassa kaksikin ristipistotyötä viimeistelin tiistaipäivän aikana, sehän oli se minun kotitöistä vapaa lepopäiväni, jonka kyllä kulutin tiiviisti viimeistelypuuhissa. Ajastimella pitäisi pompsahtaa niiden ristipistotöiden kuvat tänne noin kymmenen päivän kuluttua, siihen asti joudutte odottamaan. ;)

Muitakin käsitöitä olen tehnyt periaatteella joka päivä jokaista ainakin jonkin verran. Ponchon olisi syytä valmistua lähimmän viikon sisällä, ja tässä on vasta puolet:


Toivossa on hyvä elää, että se toinenki puolisko tähän vielä ilmestyisi... ;) Myös harmaata tunikaa olen virkkaillut, se ei ole edennyt ihan niin näkyvästi, mutta muutaman rivin päivässä kuitenkin.

Lauantaina olisi sitten tarkoitus julkineuloa oikein urakalla! :) Oulussa järjestetään tietääkseni ainakin kaksi KIP-tapahtumaa: uusi lankakauppa Lumoava Lanka on auki klo 10-15, ja sinne saapi mennä kuulemma kippailemaan. Rotuaarin pallolla on sitten sään salliessa ulkoilmaneulontaa tiedossa klo 12-16, mutta jos on kovin kylmää ja märkää, niin varapaikkana on Coffee House. Toivottavasti mahdollisimman moni oulunseutulainen pääsee mukaan jompaan kumpaan KIP-tapahtumaan, tai menee molempiin, kuten minä olen aikonut tehdä. :)

Vaikka koko ajan on mukamas joku käsityö sylissä, niin valmista syntyy nykyään perin hitaasti, joten näitä päivityksiäkin tulee vähän harvemman puoleisesti. Ihmetyttää kyllä, että miten olen paljon tuotteliaampi käsitöissä silloin, kun on töitä ja muutakin aktiviteettia säännöllisesti haittaamassa harrastuksia, ja nyt kun olisi aikaa vain niille käsitöille, niin en ainakaan mitään näkyvää saa aikaan. Kummallista... ehkä mulla on nyt vaan niin kovin hitaat ja isot käsityöt tekeillä. :) Joka tapauksessa toivottelen näemmä taas teille hyviä viikonloppuja, ja palailen sitten kertomaan KIP-tunnelmia lauantain jälkeen! :)

11 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää taas ;D
  Mulla kans tuntuu hitaalta tuo käsitöiden valmistus,vaikka valmista syntyykin.
  Aika tuntuu menevän muutenkin lujaa, jotta bloggailut sun muut on jäänyt sivummalle varsinkin nyt.
  Lisäksi isännällä meni käsi kipsiin, joten puuhaa riittää yllinkyllin kotonakin.
  Kip- akkaa lauantaita :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa KIPpailua lauantaina; toivon itsekin ehtiväni mukaan paikalliseen tapahtumaan.

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää tuo ensimmäinen puolisko! Itselläni on pieni kammo kaikkea pienistä paloista kasattavaa neuletta kohden.
  Hyvää KIP-päivää ja toivotaan sateetonta päivää!

  VastaaPoista
 4. Kaunis poncho on tulossa.
  Hyviä KIPpailuja!

  VastaaPoista
 5. Suloinen ristipistomalli! Sait tehtyä paljon maratonin aikana.

  Mukavaa KIPpausta! :-) Itse KIPpailin vuosi sitten ystäväni kanssa Fiskarsissa. Nyt ei ole mitään suunnitelmia.

  VastaaPoista
 6. Suloinen ristipistotyö tulossa :) .

  VastaaPoista
 7. Poncho näyttää edistyvän ja kivan värinen tuleekin. Minullakin kesä tuo kiireet ja vierailut blogeissa vähenee huomattavasti.

  VastaaPoista
 8. Upee pontso, tosin yksi langanväreistä uppoaa mattoon mutta isonnuksella näkyy paremmin.
  Hiano!

  VastaaPoista
 9. Mitä nuo kip-hommat on ja mistä tuommoisista yhteistapaamisista saa tietää? Olen pitkään miettinyt, että olisi kivaa joskus osallistua ja tutustua muihin käsityöharrastajiin Oulun seudulla. :)

  VastaaPoista
 10. Kiva kisupistely, ja IHANA tulee tuosta ponchosta!

  VastaaPoista
 11. Joskus pitää olla lomaa käsitöistäkin =) Ainakin itsestäni olen huomannut, että välillä tulee valmista paljon ja toisinaan taas saa odotella pitkään... Mutta pontson puolikas on ainakin ihanan värinen, kyllä sinä pyyhkäiset sen valmiiksi tuossa tuokiossa.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)