Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, toukokuuta 17, 2010

Tutkimusretkellä

Kävin sitten tänään kurkkaamassa sen Oulun uuden lankakaupan, Lumoava lanka nimeltänsä. Koska tämä ei ole maksettu mainos, eikä minulla ole sinne mitään kytkyjä, kunhan vain uteliaisuuttani kävin kurkistamassa tällaista uutta ihmettä, niin tästä ei myöskään tule mikään mainospostaus, vaan pikemminkin tunnelmia, mitä jäi päällimmäisenä mieleen:

 • Siellä tuoksui uudelta, eikä ihme jos putiikki on avattu viime perjantaina ;) Minä taisin olla maanantaiaamun ensimmäinen asiakas heti kymmenen jälkeen. :)
 • Ihana voimakkaan pinkki takaseinä! :)
 • Moderni, nuorekas yleisilme.
 • TILAA! :) Mahtuisi vaikka lastenvaunujen kanssa kärräilemään, mahtuu myös kääntymään ilman että sohaisee laukullaan lankakeriä lattialle (vrt. pari muuta oululaista lankakauppaa...). Ja näkee helposti, mitä on tarjolla. Myös neuletarvikkeet kivasti esillä.
 • Nojatuolit, jonne voisi vaikka istahtaa neulomaan ja kuulemma siellä saa istua lueskelemassa käsityökirjoja ja -lehtiä. :) Kahvia ei näkynyt olevan tarjolla... ;)
 • Valikoima oli aika suppeanoloinen, kuulemma pääsääntöisesti ihan muuta mitä muissa kaupungin lankakaupoissa. Myyjä sanoi kyllä, että toiveita otetaan vastaan. :)
 • Tällaiselle junttineulojalle, joka ostaa lankansa aina ruokakaupasta, suurin osa langoista oli ihan uusia ihmetyksiä, oli soijaa ja silkkiä ja alpakkaa ja hamppua ja käsinkehrättyä ja käsinvärjättyä ja kainuunharmasta ja... no, se myyjä kerkesi esitellä koko valikoimansa. :) Fabelin tunnistin (on muuten hyvää sukkalankaa, joten sitä varmaan tulen tuolta joskus ostamaan) ja Dropsin Alpacan.
 • Kaikenlaisia kivoja neulojan apuvälineitä näytti olevan, kuten sukkablokkeja ja silmukkamerkkejä. Tulossa on kuulemma myös virkkuukoukku, jossa on koukku molemmissa päissä... :D
 • Nuori (varmasti minuakin nuorempi) ja kivanoloinen myyjä. :)
Sellaiset tunnelmat siis. Kuulemma verkkokauppa avataan kesäkuussa, eli sitä odotellessa... Kyllä uusi lankakauppa onkin tervetullut tänne Ouluun! Eiköhän oululaiset käydä ainakin kannustamassa uutta yrittäjää, ja kunhan se verkkokauppa avataan, niin kannustakaa muutkin. ;)


Minun kannustukseni oli tänään näin vaatimaton, kun siis oikeasti lähdin vain katsomaan, mutta pitihän sitä nyt ihan periaatteesta jotain ostaa. :) Nää on sellaiset puikkostopparit pyöröpuikoille, tällaisia olen kaivannut! :)

Kiitos myös neuletapaamisseurasta tänään! :) Meillä olikin siellä taas yksi uusi osanottaja, joka tosin nukkui koko tapaamisen ajan. ;) Sain tänään juuri siivottua kierrätykseen tai myyntiin laitettavaksi viimeisetkin vauvatavarat (muutaman yövaipan jätin, kun kuopus niitä tarvinnee vielä jonkin aikaa), joten ei passaa tartuttaa itseensä enää sitä tietynlaista kuumetta, vaikka noita pieniä aina välillä näkeekin. :) Eipä siitä nyt niin kauaa ole, kun meidän kuopus oli neuletapaamisten nuorin osallistuja... *huokaus*

Kivaa viikonjatkoa! :)

9 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä esittelystä : ) Täytynee käydä katsastamassa kauppa kun seuraavan kerran siellä päin liikun.

  VastaaPoista
 2. Lankakauppa on sitä varten, että siellä käydään.
  Minä surkuttelen edelleen, että paikallinen kangaskauppa lopettaa lankojen myynnin...

  VastaaPoista
 3. Hoo! Uutta lankakauppaa en osannut odottaakaan. Pitänee mennä itsekin katsomaan, kunhan saan uudet silmälasit rikki menneiden tilalle ja pääsen taas tutustumaan ulkomaailmaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnelmista. Täytyy yrittää joskus täältä maalta päästä maalikyliin ja katsastamaan uusi kauppa.

  Sieluni silmissä näin jonkun nuokkuvan kahvipöydässä neuletapaamisessa. Hetki meni ennenkuin tajusin, että vauvahan se tietenkin nukkuu... Aivot käy vissiin hieman hitaalla näin loppuraskaudesta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! Oonkin taas ens viikolla tulossa Ouluun, tuolla on ehdottomasti pistäydyttävä :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin kävin tänään tuolla uudessa lankakaupassa. Oli kyllä mukavan erilainen kuin Oulun muut lankakaupat. Ja nuorekas, kuten totesitkin. Enkä minäkään poistunut tyhjin käsin ;)

  VastaaPoista
 7. Minäkin kävin sinun kertoman jälkeen tänään uudessa lankakaupassa ja tykkäsin.

  VastaaPoista
 8. Ja piti vielä sanoa, että hyvin mahtui lastenvaunujen kans pyörimään siellä :)

  VastaaPoista
 9. Kävinpäs minäkin uuden kaupan katsastamassa ja uusi lempparikauppa taisi löytyä. Että tästä lähin kun rahat menee, voin varmaan syyttää blogiasi. :D No ei, kiitän tästä uudesta tuttavuudesta. :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)