Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, toukokuuta 18, 2010

Tää on ihan oikeesti mainos :)

Aamuisen työkkärikäynnin jälkeen olikin aika sitten miettiä, millä perhe elää kesän, joten olen koko päivän näpytellyt kohteita Huuto.nettiin. Siellä on pari ristipistomalliakin *vink-vink*, mutta pääasiassa vauvatavaroita lähtee pois nurkista pyörimästä. Itse ommellut kantoliinat ja kestovaipatkin menee nyt - toivottavasti! :) Ja aatella, miten niitä niin hartaasti aikoinaan teki, näin kevyesti niistä kuitenkin voi luopua! :) Meille ei tosiaan jätetä mitään vauvatavaroita "muistoksi", kaikki pois vaan millä ei ole enää käyttöä...

Täältä voi käydä huutamassa. ;)

Bisnesten jälkeen voisikin sitten siirtyä käsitöihin - eilen illalla meni yksi kokonainen konttineulesukanvarsi purkuun, eli kahden päivän työ suunnilleen, joten nyt saisi tikutella senkin edestä... :)

Hauskaa tiistain jatkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)