Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, toukokuuta 20, 2010

Suomuja sukissa

Nämäkin sukat ovat olleet jo jonkin aikaa valmiina, odottaneet vain vuoroaan, milloin ehtisin ne täällä esitellä. Itselleni nämä eivät jää, mutten usko saajan käyvän täällä kurkkaamassa, joten pistetään näytille. :)

Suomu-sukat
Tehty ajalla: 12.-15.5.2010
Lanka: Novita 7 veljestä Jättiraita (865)
Langankulutus: 132 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: 39-40
Muuta: Lahjaksi menevät. Ohjeesta poiketen tein vain 48 s:lla, jolloin tein pitsiraitojen väliin vain 1 n (ohjeessa 2 n). Varressa toistettu 19 mallikertaa, terässä 9. Tiimalasikantapää, sädekavennus.

Tässäpä jokunen kuva sukista. :) Toivottavasti ovat mieluiset saajalleen! Väreissä olen yrittänyt ajatella saajan mieltymyksiä, ja Suomu-sukkien nimi liittyy vähän saajan harrastuksiin... :)

Tämä päivä alkoi neulomassa 20 minuuttia sukkia Postin edessä... odottelin Postin aukeamista, eli neuloin siinä klo 8.40 - 9.00 välillä. :D Sen kummemmin en taida jaksaa alkaa selittelemään syitä ja seurauksia, toteanpahan vain, että on hyvä pitää aina käsityötä laukussa, koska ikinä ei voi tietää, milloin tulee luppoaikaa... no okei, tiesin kyllä, että Posti aukeaa vasta yhdeksältä, mutta jotenkin kummasti nyt olin siellä oven takana varsin hyvissä ajoin. :) Tällä kertaa meille päin ei tullut mitään, mutta joku saanee huomenna 8,5 kilon paketin. ;) Kauppa käy ja kaapit tyhjenevät. :) Lastenhuoneestakin lähti tänään jätesäkillinen leluja ja muuta krääsää suoraan roskiin, rikkinäisiä ja sellaisia millä ei ole leikitty aikoihin. Kierrätyskelpoiset ovat jo aikaa sitten menneet kierrätyskeskukseen... ja silti sinne jäi leluja kaapit täyteen, nyt sentään menee jopa kaapin ovet kiinni. ;) On tämä kevätsiivous sitten ihanaa! :)

Toivottavasti muistan tänään ristipistomaratoonailla... mukavaa torstai-iltaa vaan teille muillekin! :)

9 kommenttia:

 1. Minulla on lukihäiriö, kun ensin luin, että suonia sukassa ja oletin kirjoituksen jotenkin liittyvän suonikohjuihin. Onneksi sentään nuo SUOMUsukat ovat paljon nätimmät kuin suonikohjut.

  VastaaPoista
 2. Kivat sukat. Pitääkin laittaa ohje talteen odottamaan aikaa, että a) tarvitaan sukkia ja b) sormet kestää neulomista.

  VastaaPoista
 3. Pirtsakat sukat ja kiva malli:) Joo mä oon kanssa huomannut, että käsityö kannattaa olla mukana aina kun ei koskaan tiedä milloin joutuu odottamaan. Ja jos joutuukin niin sehän on luksusta jos voi käsityötä tehdä, eikö:)?

  VastaaPoista
 4. Kivat sukat! Ja juu, neuletyö kannattaa aina pitää laukussa mukana! =)

  VastaaPoista
 5. Suomusukat ovat minunkin listalla.
  Nämä sun on kivan pirtsakat :)

  VastaaPoista
 6. Varmasti ihanat jalassakin nämä kauniit sukat. Tuo varsi on juuri se tärkeä juttu.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)