Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, toukokuuta 20, 2010

4h

Otsikko ei suinkaan viittaa sanoihin harkinta, harjaannus, hyvyys ja hyvinvointi, vaan ristipistomaratonin tuntimäärään. :) Yhtäjaksoisesti en tuota tuntimäärää pysty ympäristötekijöistä johtuen pistelemään, ja tänäänkin pistely jakaantui kolmeen jaksoon. Aloitin siis illalla jo ennen virallista pistelyaikaa ja lopetin virallisen pistelyajan jälkeen, mutta katsoin kellosta, että yhteensä tuli pisteltyä melko tarkasti se neljä tuntia - kerrankin! :)

Ennen:


Jälkeen:


Ennen-kuvassa värit ovat lähempänä totuutta, koska sen sain otettua vielä päivänvalolla, jälkeen-kuvassa alkoi jo olla hämärämpää, vaikka valoisaahan tuolla vieläkin on. Tätä on kyllä ollut tosi kiva pistellä tähän saakka, tykkään kun tuo on tuollaista graafista ja selkeää, ei tarvitse koko aikaa malliakaan tuijottaa ainakaan nyt, kun nuo mustat ääriviivat on valmiina. Vaan pian on tämä osuus tehtynä, enkä ole vielä kauhesti kurkkinut, mitä muuta tähän on tulossa... ;)

Viikonloppuja vaan kaikille, jos en ehdi niitä enää myöhemmin toivotella! :)

8 kommenttia:

 1. Kaunis ristipistotyö taas tuloillaan!
  Minäkin pistelin joskus ihan urakalla mutta silmäni ja pääni ei tykkää moisesta hommasta enää, eli pistelyt on saaneet jäädä koska en tieten tahtoen halua päänsärkyjä hommata :(

  VastaaPoista
 2. Jopas on maratoni. Vaikka tuleehan noitten kiekkokisojen aikana tosin istuttua käsityön ja telkkarin ääressä muutamia tunteja. Onneksi ne nyt loppuivat ja voi keskittyä muuhunkin.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Oletpas salaperäinen, kun et viitsi näyttää mitä oikein olet pistelemässä! :)

  VastaaPoista
 4. Nina: Lahjoista ei viitsi kauheasti etukäteen huudella... kyllä tämän vielä valmiina näette. ;) Sitäpaitsi mulla ei ole tästä olemassa mitään kunnollista valmista mallikuvaa, mustavalkoinen piirros vain. :)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa viikonloppua sinulle myös! Kiva ristipisto tulossa:)

  VastaaPoista
 6. Mahtaakohan kukaan ymmärtää, etteivät käsityöt valmistu hetkessä. neljä tuntia kuulostaa pitkältä ajalta, mutta pistoissa mitattuna ei niinkään. Tsemppiä ja jaksamista! Varmaan näen sen pian valmiinakin.

  VastaaPoista
 7. Tykkään aina näistä ennen-jälkeen -kuvista.

  VastaaPoista
 8. Kivasti etenee tuo työ. Minuakin jäi tosiaan kiinnostamaan, että mitähän tuosta loppujen lopuksi muotoutuu. Jännää tällainen! Ja kyllähän noihin tunteja saa upotettua, itse en tohdi edes laskea, miten paljon jotkut työt ovat tunneissa vieneet :D

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)