Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, toukokuuta 16, 2010

Sunnuntai-illan tuumailuja

Arvasin oikein, etten ehdi viikonloppuna edes ajattelemaan bloggaamista. Touhua on kyllä riittänyt yllin kyllin monelle päivälle. Nyt voisi vaikka tänä iltana hetken hengähtää, jos jaksaa. ;)

Viikonlopusta on jäänyt mieleen paljon ihania asioita. Vaikkapa:

  • Nautin sadekuuroista ja huumaannuin sateen tuoksusta - sade on kaunein tietämäni luonnonilmiö ja sateen tuoksu ehkä paras luonnon tuoksu :)
  • Neuloin villasukkaa rankkasateessa, tosin bussikatoksen suojassa. Upeaa kuunnella jättisuurien pisaroiden steppailua asvaltilla ja katolla. :)
  • Tuumasin, että höyhenillä varustetussa kanan asussa tarkenee. :)
  • Sain osakseni ihmetystä kaupassa ladatessani kassahihnalle neljä kanisteria Mehukattia, neljä pakettia vohveleita, viisi Pihlaja-pussia ja 160 kertakäyttömukia: "Äiti, miks tuo täti ostaa noin paljon?" :) (eikä mennyt muuten edes omaan piikkiin)
  • Iloitsen kahdesta onnistuneesta kevätjuhlasta ja siitä, että tämäkin lukuvuosi saatiin kunnialla purkkiin. :)
  • Selviydyin panikoimatta satapäisen yleisön edessä, kun tekninen vika yllätti kesken esityksen. Päästiin jopa alkusoiton jälkeen niin pitkälle, että "On mulla luonto ly-ly-ly-ly-ly-ly-ly-ly-ly-ly..." :D Joskus ne pahimmat painajaisetkin toteutuvat, mutta jälkeenpäin vain vähän nolottaa ja naurattaa. :)
  • Tuumasin, että tästä edespäin käytän kenkinä vain lenkkareita, myös juhlamekon kanssa. ;)
  • Haikein mielin pesin talvivaatteita varastoitavaksi - ajatella, että vielä viikko sitten kuljimme koko perhe toppapuvuissa ja pitkissä kalsareissa... ;)
  • Olen haaveillut syksystä... pian sekin tulee. :)
  • Sain yhden neuleen valmiiksi (kuvia tulee joskus) ja aloitin toisen.
  • Virkkasin ainakin puoli riviä bussissa, koska tekeillä oleva neule ei mahtunutkaan käsilaukkuun. ;) Kokeilin myös virkkaamista kana-asussa. :D
  • Ehdin tehdä muutaman ristipistonkin.
  • Bongasin kahdestakin lehdestä mainoksen Oulun keskustaan avatusta uudesta lankakaupasta - tuolla pitänee käydä tutustumassa.
  • Sain esikoiselta kohteliaisuuden: "Äiti sinä olet niin kaunis tuossa hienossa mekossa!" (viime kesänä virkattu kirkkaankeltainen Bambu-mekko, jonka alle puin kirkkaanvihreän t-paidan ja kirkkaanvihreän alushameen)
  • Ja tietysti omien lasten touhut ovat nostattaneet hymyn huulille, kuten jokaisena päivänä. :)
Jotta postaus ei jää kuvattomaksi, tässä muutama päivä sitten postin tuomaa kivaa:


Blogiystävä Puikkojen poluilta ilahdutti minua - kiitos! :)

Oikein ihanaa ja vi(h)reää uutta viikkoa! :)

12 kommenttia:

  1. Hyvä kun kerroit uudesta lankakaupasta, mulla on tuollaiset mainokset jäänyt huomaamatta. Täytyy ehdottomasti käydä katsastamassa. ;o))

    VastaaPoista
  2. Ihana lukea positiivisia asioita! Tulee itsekin hyvälle tuulelle!=)

    VastaaPoista
  3. Miekin rakastan sateen tuoksua! Se on niitä harvoja hajuja, joista tuoksuyliherkkä astmaatikkokin voi turvallisesti nauttia:)

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kivoja asioita.
    Ah, klipsuja; oma varastoni ei ole vielä kymmentä suurempi. Pitäisiköhän niitä alkaa "huudella" maailmalta? Onhan minulla muitakin töitä teon alla.
    Vihreää ja aurinkoista uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Hauskaa, että joku muukin jo haaveilee syksystä! :) Onhan kesässäkin hyvät puolensa, mutta pidän kovasti syksyn kirpeydestä. Siis siitä ajasta, kun sade vielä tulee vetenä, rännästä ja lumesta en niinkään välitä.

    VastaaPoista
  6. sade on helteen keskellä ihan parasta! Varsinkin meidän perheen allergisten nuhanenien kannalta.

    Ja himpatti sentään! Olin Oulussa lauantaina ja kävin keskustassa, mutta nyt vasta luin tuosta uudesta lankakaupasta. Pöh.

    VastaaPoista
  7. Minäkin pidän sateesta, lämpimästä kesäsateesta. Joskus olen jopa lähtenyt sadekävelylle: vedenkestävä takki ja kumisaappaat päälle. Sitten talsimaan sellaiseen isopisaraiseen sateeseen ja annetaan vedenvalua hiuksia ja kasvoja pitkin. Ihanaa!

    Viimeinen koneellinen talvivarusteita on narulla. Pitkälle meni meilläkin siis toppavaatteitten poistaminen. Lapset painattavat hellemekoissa ja shortseissa vesisotasilla ulkona. Aikamoinen kontrasti.

    VastaaPoista
  8. Kannattaa näköjään lukea välillä blogejakin, kun tällaisista uusista tuulista kuulee:) Tiirasin heti, että missä tuo kauppa on ja sehän on ihan nappikikan vieressä (ainakin osoitteen mukaan) eli onkohan nappikikka jakautunut? Niin tai näin, huomenna on tilipäivä, joten voisi lähteä katselemaan noita avajaistarjouksia. Jos helle ei tuuperra ennen sitä.

    VastaaPoista
  9. Että mitä se Kanarouva on saanut tuossa kuoressa?? ONko ne tosiaan tölkinavauslenksuja? Ollaan äitin kanssa mietitty jo vuosia, että mitä niistä vois askarrella, kun niitä tuntuu kerääntyvän.
    Kaikenlaista olet ehtiny viikonloppuna. Sade on minustakin aika ihanaa, paitsi jos sitä on koko ajan. Aika muhkea ukonilma ohitti meiät tossa yhtenä päivänä. Jyrinä oli ihan outoa pitkäkestosta murinaa ja komeita salamoita. Ei kai yleensä toukokuussa vielä ukkonen oo ihmeemmin jytistelly? Outoa. Ja Itävallassako se oli satanu lunta taas!

    VastaaPoista
  10. Monta mukavaa asiaa mahtuu yhteen viikonloppuun. :) Ja olenpas itsekin ollut ihan ummikkona tuollaisesta uudesta kaupasta, pitää käydä vilkaisemassa.

    VastaaPoista
  11. Hmm... kana-asu? Ja toimii myös virkatessa, mielenkiintoista :)

    VastaaPoista
  12. Lenkkarit myös juhlamekon kanssa kuulostaa hyvältä. Viikonloppuna käytin pitkästä aikaa korkokenkiä ja jouduin kävelemään niissä jonkin matkaa. Jalat alkavat vasta nyt toipua.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)