Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2010

Välipalamyssy

Lämmin kiitos jälleen kerran kommenteista! :) Olen otettu kaikista virkatun asun saamista kehuista - kiitos! :)

Pieni välipalavirkkaus syntyi perjantai-iltana ja lauantaiaamuna:

Sytomyssy
Tehty ajalla: 9.-10.4.2010
Malli: Lankapirtin Matleenan myssymalli, kukka kirjasta Virkkaus - vanha konsti, uudet malli (Myhrer & Brandal)
Lanka: Novita Bambu lila (754) ja unikonpunainen (526)
Langankulutus: 37 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: Päänympärys n. 53-54 cm
Muuta: Sytomyssykampanjaan

Ajattelin, että teen nyt näitä myssyjä aina välipaloina ja bussikäsitöinä, koska pienen bambukerän ja virkkuukoukun saa helpommin nakattua käsilaukkuun kuin ison neuleen törröttävine puikkoineen, eikä tarvitse ohjettakaan. :) Niinpä perjantainakin lähti Bambut ja virkkuukoukku matkaan, kun lähdin käyttämään poikaa jumpassa, ja siellähän se eteisessä odottaessa hyvin jo pääsi vauhtiin. Tällä hetkellä teen nyt sitten kotikäsityönä vähän isompaa työtä pitkästä aikaa neuloen, mutta käsilaukussa aion tosiaan pitää myssyvirkkuita mukana jatkossakin.


Tällä myssyllä kasvatetaan taas Oysin sytomyssypottia. :) Ajattelin tämän myös sopivan Virkkausringin Teemasana -tempaukseen, koska myssyillähän on tarkoitus tuoda valoa vakavan sairauden keskelle - sopii siis teemasanaan Valo.

Valmistumaisillaan on ihan näillä minuuteilla ristipistotyö, josta koitan postailla vielä tämän päivän aikana. Ensin kuitenkin suuntaan neuletapaamiseen. Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa! :)

5 kommenttia:

 1. Oikein kaunis on myssy! Kukka on kuin piste i-päällä! Oikein aurinkoista sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 2. Täytyykin käyttää tuota sinun ideaasi Valon tuomisesta sairauden keskelle, mikäli tulee virkattua sytomyssyä tämän Teemasana-tempauksen aikana. :)

  Pirteä raidoitus myssyssä.

  VastaaPoista
 3. Mullakin on viime aikoina kulkenut myssytyö käsilaukussa. Olen viihdyttänyt kanssamatkustajia virkkamalla pysäkillä bussia odottaessa. Bussit tulevat nyt vain paljon nopeammin kuin talvella, kun ei voinut virkata :-)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)