Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, huhtikuuta 02, 2010

RPM 1.4.

Työpaikalla pistettiin ovet kiinni pääsiäisen ajaksi jo eilen, joten minulla oli mahdollisuus osallistua torstai-iltaiseen ristipistomaratoniin. Aloitin tasan klo 18, mutta koska keskittyminen pistelemiseen oli mitä oli, suurimmaksi osaksi piti taas tehdä jotain muuta, niin päätin jatkaa pistelyaikaani vielä klo 22 jälkeenkin, koska vasta sitten sain kunnollisen pistelyrauhan. Puolilta öin lopettelin, ja uskoakseni tähän ajanjaksoon tuli suunnilleen se neljä tuntia pistelyä, saattoi tulla vähemmänkin.

Tyhjästä kankaasta aloitin, ja tämän verran sain aikaiseksi:


Pistin tuohon kuvan mallista, että voi jotenkin hahmottaa, mitä tästä pitäisi tulla. :) Ei ole mikään maailman helpoin pisteltävä, sillä värialueet ovat pieniä ja hajallaan, ja kun tämä on valmis pakkaus, niin langat on siinä pätkitty niin lyhyiksi, että yhdellä langanmitalla pistelee noin 20 pistoa, ja sitten pitää taas ottaa uusi lanka. Tykkään itse pistellä vähän pidemmillä pätkillä, ettei tarvitse joka välissä olla pujottamassa uutta lankaa neulaan. :)

Aion tehdä tämän tauluksi ja antaa toukokuussa lahjaksi, joten tämän edistymistä tullaan seuraamaan tässä huhtikuun aikana. Voi olla, että innostun pistelemään tätä lisää jo nyt pääsiäisen pyhinä. :)

Rauhallista pitkäperjantaita!

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ristipistotaulu tulossa, so pretty!
  Rauhaisaa pitkäperjantaita sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Ostin syksyllä sen porkkana ristipiston messuilta. En ole vielä sitä aloittanut, mutta kovasti tekisi kyllä mieli alkaa yrittämään.... Nuo sinun ristipistotyöt ovat todella kauniita, mitä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kukka! Sopii tähän pääsiäisaikaan hyvin!

  VastaaPoista
 4. Tuosta tulee kaunis.

  Auttaisko ainaiseen langanpujotukseen se, että joka värille olisi oma neula, niin voi aina jättää langan omaan neulaansa, kun väri vaihtuu. Siihen se ei kyllä auta, jos langat on pätkitty harmittavan lyhyiksi. Minäkin tykkään käyttää vähän pidempää säiettä, niin ei tarvitse yhtenään olla pujottamassa.

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Kyllä pistelystäsi tulee ihana! Paljon siinä on työtä,mutta pistelyt ovat valmiina niin upeita,että vaiva kannattaa. Hyvää Pääsiäistä myös Sinulle.

  VastaaPoista
 6. Taas niin kaunista tulossa. - Rauhallista pitkäperjantaita ja oikein hyvää koko pääsiäisaikaa Sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 7. Kivan näköinen ristipistotyö sinulla työn alla. Tein pashaa ohjeellasi ja hyvää tuli. Vähän liian makeaa minun makuun joten ensi kerralla laitan sokeria vähemmän, muuten on tosi hyvä resepti.Valutin rahkat siivilässä ennenkuin lisäsin ne, ei tullu niin paljo nestettä massasta jääkaapissa. Oli hankalaa löytää käyttämätön harso, kun en voi käyttää ruoan laitossa samoja harsoja mitä on ollu muussa käytössä vaikka olis pesty :)(minulla on sellainen neuroosi) pääsiäisterveisin Kati

  VastaaPoista
 8. Oikein hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)