Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, maaliskuuta 31, 2010

Hamsterikuun viimeiset

Kiitos jälleen vierailuistanne ja ihanista kommenteistanne! :) Tässä käsityöbloggaamisessa on se mukava puoli, että yksi valmistunut käsityö antaa moninkertaisen ilon: ensin tulee tietysti se ilo, että saa aikaan jotain valmista ja on vielä jopa onnistunutkin siinä ja tyytyväinen aikaansaannokseensa. Sitten kun siitä bloggaa tänne, niin jokaisen positiivisen kommentin saadessani koen sen saman ilon aina vaan uudelleen. :) Tärkeintähän tietysti on, että itse tykkään tehdä käsitöitä ja on mukava katsella oman käden jälkeä, mutta on niitä kehujakin kiva saada toisilta. :) Ja teillä kun tuntuu olevan tapana välillä ihan sortua ylisanoihin kommenteissanne, menen joskus vähän hämilleni... Kiitos siis jälleen kaikista sanoistanne! :)

Minulle iski tarve tehdä isompien töitten välissä muutama pikkutyö, ja tämän vuoden puolella ei ole paljon tarvinnut itse miettiä, mitähän pikkutöitä sitä tekisi, kiitos siitä kuuluu Matleenalle ja Seijasiskolle! ;)

Sytomyssy
Tehty ajalla: 29.-30.3.2010
Malli: Mallivirkkaus Moda 4/2008 nro 4 jakusta, muuten oma sovellus
Lanka: Novita Bambu unikonpunainen (526), vedenvihreä (313) ja beige (621)
Langankulutus: 49 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: Päänympärys n. 55 cm
Muuta: Sytomyssykampanjaan

Tätä myssyä ensin mietin, että tekisinkö itselleni kaveriksi topille ja jakulle, joissa oli sama värimaailma, ja mallivirkkauksenkin poimin jakusta. Tuumasin kuitenkin, ettei tämä ole oikein minun pääni mallinen, joten sytomyssyksi päätyy. :)

Sytomyssy
Tehty: 31.3.2010
Lanka: Novita Bambu vedenvihreä (313), unikonpunainen (526) ja beige (621)
Langankulutus: 34 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: Päänympärys n. 53-54 cm
Muuta: Sytomyssykampanjaan

Malli tässä on ihan Matleenan perusmyssyohje, ja tunnustan varastaneeni idean kolmella värillä raidoittamisesta niin ikään Matleenalta. :) Tämä ei minusta kaivannut sen kummempaa koristetta, kuten ei tuo aiempikaan.

Sytomyssy
Tehty: 31.3.2010
Malli: Lankapirtin Matleenan sytomyssy omalla sovelluksella, kukka kirjasta Myhrer-Brandal: Virkkaus - vanha konsti, uudet mallit
Lanka: Novita Bambu vedenvihreä (313)
Langankulutus: 35 g
Virkkuukoukku: 3, 5 mm
Koko: Päänympärys n. 53-54 cm
Muuta: Sytomyssykampanjaan

Tämänkin myssyn pohjalla on samainen Matleenan perusmyssymalli, mutta tein tämän ohjeesta poiketen niin, että virkkasin pylvään aina edellisen kerroksen ketjusilmukan ympäri, kun ohjeessa pylväät virkataan päällekkäin. Tämä oli minulle ainakin jopa nopeampi tapa virkata myssy, ja tuli vähän vaihtelua, kun olen sitä perusmallia jo jonkin verran tehnyt. Tämä jäi kaipaamaan kukkaa, ja onneksi ehdin sen vielä virkata tämän vuorokauden puolella. ;)


Pientä vipinää sai koukussa ollakin tänä iltana, sillä halusin nämä vielä mukaan hamsterisaldooni. Nyt pääsin saldossani peräti kahden kilon kulutuksen yli, vaikka alunperin ajattelin, että jos puolitoista kiloa ylittyisi. Aika niukasti meni kaksi kiloa rikki, mutta rikki meni silti. :)


Myssyissä on enemmän tai vähemmän tuota vedenvihreää Bambua, joten Virkkaa Vihreää saa vielä viime hetkillä täydennystä.


Jossain vaiheessa aprillipäivää tulen tänne tekemään koostetta maaliskuusta ja suunnittelemaan huhtikuuta. Älkäähän menkö lankaan aprillipilojen kanssa...! ;) Hyvää kiirastorstaita myös toivottelen jo tässä vaiheessa! (vielä 10 minuuttia keskiviikkoa jäljellä)


4 kommenttia:

 1. Onnittelut menestyksekkäästä hamsteroinnista! Montako sytomyssyä oletkaan saanut valmiiksi kaiken kaikkiaan tähän mennessä?

  VastaaPoista
 2. Kauniita myssyjä! Ja oikein mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Kivoja ja sytomyssyjä ja aivan erityisen kaunis toppi <3 tuolla ed. posatuksessa!

  VastaaPoista
 4. Kauniita myssyjä!
  Pääsiäisiloa!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)