Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, helmikuuta 21, 2010

Ristipistoviikonloppu :)

Ristipistoviikonloppua tai -maratonia voi näemmä viettää ihan yksikseenkin omassa kotonaan. :) Minä aloittelin perjantai-iltana kuopuksen nukkumaanmenon jälkeen pistelyn tyhjälle kankaalle, pistelin eilen käytännössä koko päivän ja vielä vähän tänä aamuna. Tässä on noin puolentoista vuorokauden aherruksen tulos:

Rafaelin enkelit
Tehty ajalla: 19.-21.2.2010
Malli: Lanarten pakkaus
Kangas: Evenweave 28 ct (pakkauksessa)
Langat: DMC 840, 433, 839, 3776, 402, 370, 3823, 975, 436, 945, 3827, 3790 ja valkoinen (pakkauksessa)
Pistot: Risti- ja jälkipistoja 1 säikeellä, silmät 2 säikeellä
Koko: 88x35 pistoa = 16x6 cm
Viimeistely: Kehystytän tauluksi
Muuta: Tämä on pari aiemmin valmistuneelle työlle

Mitäpäs tästä muuta sanottavaa? :) Olin kyllä yllättynyt, että pistelin tämän yhdessä viikonlopussa, koska edellistä enkeliä pistelin useamman viikon ajan, ja siinä työssä on sentään vain yksi enkeli. Mutta nähtävästi sitä saa kaikenlaista aikaan, kun vain alkaa tekemään. :) Ja sainpas pidettyä taaskin kiinni tavoitteestani tehdä vähintään yhden ristipistotyön kuukaudessa valmiiksi. :)

 

Nyt nämä sitten tarvitsisivat kehykset. Voi olla, että vien nämä kehystettäviksi vasta parin viikon päästä, kun silloin minulla on paremmin aikaa lähteä käymään yhdessä kehystyspaikassa, joka ei ole ihan normaalien kulkureittieni varrella. Tosin isäntä on samassa rakennuksessa töissä, eli hän kyllä voi sitten tuoda valmiit taulut kotiin, mutta en uskalla ihan antaa näitä hänen matkaansa, voisi tulla yllätys takaisin... ;) Eli haluan olla itse valitsemassa kehyksiä näille. Pariksihan nämä pitää ilman muuta kehystyttää, ja minulla on kyllä jo aika hyvä mielikuva siitä, miten nämä haluan kehystyttää. Ehkä muutaman viikon päästä näette nämä jo meidän seinällä valmiina. :)

Mitähän sitä sitten tekisi...? Pistäisikö neuletta tai virkkuuta alulle vai pistelisikö vielä...? :)

Viikonlopun jatkoja toivotellen,

11 kommenttia:

 1. Kauniit ristipistotyöt!
  Tuo pistely on kyllä mukavaa, minäkin täällä paraillaan niissä hommissa. Minä en voisi kyllä tehdä noin hienoa, mulle tahtoo tulla huolimattomuusvirheitä joita sitten paikkailen ja tässä tekeillä olevassa liinassa ei ole ihan katastrofi jos jokun pisto meneekin pieleen:)

  VastaaPoista
 2. Hienot enkelit.
  Minunkin pitäisi pitää pistelymaratoni, että edes joku keskeneräinen valmistuisi...

  VastaaPoista
 3. Kivat enkelit teit ja nopsakasti. Näistä tulee lapsuuden kiiltokuvaenkelit mieleen :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit ja kehykset tekee vielä paljon asiaan. Tahtovat vaan ainakin siellä, missä minä omiani olen laitattanut, olla kalliita.

  VastaaPoista
 5. Nämä on niin suloiset ja parina vielä hienommat!
  Vastauksena kysymykseen pitäisikö neuloa,virkata vai pistellä?!
  -Tee juuri sitä mikä tuntuu hauskimmalta :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat nämä enkelit. Miulle tulee kanssa mieleen ne kiiltokuvaenkelit. Nopeasti pistelit. Jännityksellä ootan millaiset kehykset valitset!

  VastaaPoista
 7. Jokunen vuosi sitten kun olin itsekin enemmän innostunut noista ristipistoista, tein myös tuollaisen kahden enkelin taulun. Kaunis ja nopeahko työ tosiaan on :)

  VastaaPoista
 8. Nää on ihania enkeleitä! Itse olen pistellyt kaksi ketaa lahjaksi nuo kaksi enkeliä. Kiva nähdä sitten tuleeko sulle yhtään saman oloiset kehykset kuin mihin itse ne laitoin. Mä tosin ostin vaan kehykset kaupasta ja kehystin itse;o)

  VastaaPoista
 9. Kauniit taulut! :) Vitsit sinä olet kyllä supernopea käsitöissä. :)

  VastaaPoista
 10. Voi, miten nätit taulut! Näytäthän sitten ne kehystettynäkin. Kun ei käy täällä pariin päivään, on täällä kauheasti valmistuneita. Tuo alempana oleva huivikin on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 11. Nämä ovat hyvin kauniita, nämä sinun enkelisi.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)