Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, helmikuuta 09, 2010

Lisää tumppuja tiedossa... :)

Eilen kirjoittelin, että nyt sain keltaiselle talvitakilleni kaveriksi lapaset. :) No, eihän noin ohuilla lapasilla yksistään tarkene ainakaan pyörällä viilettää, joten tarvitaan myös vähän jämäkämpää tavaraa:

 

Nämä huopalapasten tykötarpeet lähtivät mukaani maanantai-iltana naapuripitäjän Säästökuopasta. Tuntuu ihan uskomattomalta, että olen käynyt tuolla naapuripitäjässä töissä syksystä 2007 lähtien (välillä olin vuoden äitiyslomalla), mutten ole kertaakaan onnistunut käymään Säästökuopassa, vaikka sinne on työpaikaltani ehkä noin 300 metriä matkaa. Aina tulee vain poikettua töitten jälkeen pikaisesti Lidlissä ja sitten vauhdilla bussille. Nyt päätin Lidlin sijaan köpötellä Säästökuoppaan ja hypätä seuraavalta bussipysäkiltä kyytiin, eikä tarvinnut mennä yhtään myöhäisemmällä bussilla kuin muutenkaan. :) Tosin en sitten ehtinyt mitään tarkempaa tutkimusta tuossa kaupassa tehdä, valtavan iso kauppahan se oli täynnä kaikenlaista, ihan elintarvikkeista lähtien, siis maidot ja kaikki sieltä löytyi ja valtavasti taloustavaraa. Minä kun olin kuvitellut, että se on suunnilleen niin kuin Tokmanni tai Kärkkäinen, eli en osannut ajatella tuota elintarvikepuolta sinne ollenkaan. No, ei se puoli minua kyllä kiinnostanutkaan, vaan sen 10-15 minuuttia, mikä minulla oli aikaa siellä piipahtaa, käytin lankaosaston etsimiseen ja sen pikaiseen silmäilemiseen - yllätys yllätys! ;) Ja olihan siellä lankaa! :) Olin tosi yllättynyt, että sieltä löytyi sellaisiakin Novita-keriä, joita ei ole näkynyt muualla enää vuosiin, mm. Havaijia, Cocosta, Mamboa, Teddyä, Saanaa... ja sellaisia värejä, jotka ovat poistuneet markkinoilta ties kuinka monta sesonkia sitten. Siellä olisi ollut sitä muutama viikko sitten kaipaamaani beige-harmaata Isoveli Coloriakin vielä ainakin avaamaton säkillinen ylähyllyllä. ;) Hyvä siis tietää, että jos joku vanhan sesongin novitalainen loppuu äkkiarvaamatta kesken, niin tuolta niitä kannattaa käydä etsimässä - jollei sitten satu meidän Halpa-Hallista löytymään sitä ennen, sieltäkin kun tunnetusti löytyy hyllyn perältä välillä vaikka mitä yllätyksiä. ;) Mutta tuon Säästökuopan hintataso ei kyllä ollut kaupan nimen veroinen, sillä moni lankakerä maksoi enemmän mitä esim. Halpa-Hallissa, ja tiedän Kärkkäisen lankojen olevan vieläkin edullisempia. Joten en viitsinyt sitten kuitenkaan ostaa kuin nuo Huopaset, jotka itse asiassa olin ajatellutkin ostaa. Kalliimpia olivat kuin Halpa-Hallissa, mutta siellä kun ei ole näkynyt olevan tuota keltaista, niin ostin sitten ne eilen Säästökuopasta. Eli lopputuntuma oli: tulipahan käytyä. ;) En ehkä ota viikottaiseksi tavaksi, mutta joskushan tuolla voisi toistekin piipahtaa, vaikka tarkemmin tutustua, mitä muuta sieltä löytyy. ;)

Nettiostoksillakin tuli maanantaina käytyä pitkästä aikaa - en ole tainnut netistä tilatakaan ainakaan yli puoleen vuoteen mitään. Mutta siitä sitten enemmän, jos ja kun tuo tilaus joskus kotiutuu, en nimittäin yhtään tiedä, mihin se tilaus lähti ja mitä tuli tilattua, kun se koko sivusto oli präntätty pelkällä hollannin kielellä... ;) Jos sieltä tulee se mitä havittelinkin, niin vetaisen ristipiston peräseinään. ;)

Kiitos ahkerasta kommentoinnista ja lapaskehuista! :) Touhukasta tiistaita teille! :)

7 kommenttia:

 1. Kiitos virkkuuvinkeistä. Mietinkin etteikö aina viimeisellä kerroksella voisi jotenkin virkata yhteen toisen kanssa. Kehitellään ideaa, sanoi mummo lumessa. (Ja se lopun pelko ja vierastus on minulle ihan luonteenomainen ongelma joka jutussa, huokaus)

  VastaaPoista
 2. Seinäristipistoa odotellessa:D Muistahan sitten kuvata se seinä myös.

  VastaaPoista
 3. Komeat ovat kyllä nuo kirjoneulelapaset tuossa alla! Minäkin tänä aamuna kävin tonkimassa lankavarastojani, josko niistä jotain irtoaisi. Minulla on ihan tolkuton määrä yksittäisiä lankakeriä, tai vajaita loppuja. Täytyisi taas tehdä joku "muka-liukuvärjätty" tai ehkä sitten kirjoneuletta... (Olen nykyään niin tolkuttoman laiska, etten viitsi seurata kirjoneuleohjeita. Taantunut olen sikäli pahasti...)

  VastaaPoista
 4. No voi sentään, ikävä että blogini ei näy kunnolla sinun koneeltasi :( Tekstit näkyvät miulle (ja tähän asti luulin että kaikille muillekin) vihreäpohjaisessa laatikossa villapaitakuvion päällä. Mikä selain siulla on käytössä, jos vika johtuisi vaikka siitä?

  VastaaPoista
 5. Itsekin olen tehnyt nimenomaan lankalöytöjä ko. kaupasta. Ja mikään "säästö" paikkahan se ei ole nimestään huolimatta. :P

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)