Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, tammikuuta 29, 2010

Sytomyssyilyä

Blogistaniassa on näkynyt viime aikoina toinen toistaan kauniimpia virkattuja myssyjä, jotka ovat menossa Sytomyssykeräykseen. Minullakin alkoi sitten oikein sormia syyhyttää kokeilla tuota Matleenan ohjetta, jolla tulee ilmiselvästikin aivan ihania myssyjä! :) Tässä minun versioni:

Sytomyssy
Tehty ajalla: 28.-29.1.2010
Lanka: Novita Kotiväki vihreä (381) ja luonnonvalkoinen (010)
Langankulutus: 37 g
Virkkuukoukku: 2,5 mm
Koko: 54 cm ympärysmitta
Muuta: Kukkien ohje Novita Muksuekstra 2008, nirkkoreunus omasta päästä. Sytomyssykeräykseen menee. :)


Ohje on niin ihana kuin olen saanut jo toisten blogeista huomata, ja melkein tekisi mieli jättää tämä myssy itselle. ;) Mutta keräykseen tämä menee, kun sinne kerran tämän teinkin, ja myssyä tehdessä koitin liittää tähän rukouksia, että myssyn saaja myös paranisi syövästään. Uskon, että jokaiseen Sytomyssyyn on tällaisia rukouksia, toiveita tai ajatuksia virkattu - ja kyllähän kaunis myssy päässä on mielikin parempi, ja tutkitusti positiivinen mieli auttaa myös sairauksien voittamisessa! :)

Sain muuten tähän käytettyä kaiken luonnonvalkoisen ja vihreän Kotiväkeni, mitä jämänyssäköitä sattui olemaan. :) Vihreästä jäi alle 10 cm langanpää pääteltäväksi, valkoista jäi sen verran, etten olisi enää yhtä kukkaa saanut virkattua, mutta pistin tuon langanpätkän talteen, eiköhän sillekin vielä tarvetta tule. ;) Kukkia on muuten myssyssä viisi tasaisesti pään ympärillä, vaikka kuvissa näkyy vain kolme kerralla.


Myssykampanjan lisäksi käyn laittamassa tämän Virkkausringin Talvitempaukseenkin, kun vielä siihen ehdin. :)

Oikein ihastuttavaa lumista viikonloppua! :)

9 kommenttia:

 1. Voi, miten nätin myssyn olet tehnyt:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan myssyn olen virkannut ;)

  VastaaPoista
 3. Siis olet virkannut ;) painovirhepaholainen yllä

  VastaaPoista
 4. Vinkiski, jos haluat tuollaisen sievän myssyn ittteleki niin ei siinä kauan mene kun sen teet. :)

  Mulle on tullu vähän addikti tohon myssyntekoon -se kun on mielekästä, kivvaa hommaa .Tosin pidän myssytaukoa neuleolypialaisiin asti, kun on mielessä muutakin tarpeellista ja kivaa neulottavaa.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Minustakin myssysi on tosi nätti! Ja kiva idea laittaa useampia kukkia! :) Mukava oli kuulla sekin, että ohje on OK. Kun en ole kovin paljon noita ohjeita aiemmin väsännyt, niin koen itseni kovin epävarmaksi niiden teossa.

  VastaaPoista
 6. Kauniin myssyn olet virkannut. Itsekin olen ilmottautunu sytomyssykampanjaan. Myssynvirkkaus on vielä edessä erään toisen isomman "rojektin" vuoksi, mutta toki olen jo hyvää mallia mielenpäällä pyöritellyt.
  Hienoja käsitöitä kaikki muutkin sivuillasi, käyn aina välillä kurkkimassa. :D

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)