Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, joulukuuta 09, 2009

Näin se homma etenee...

Neulottu on joustinta ja sileää. Toissapäivänä vilauttelin tekeillä olevan topin kuvaa (siis edellisessä postauksessa), ja nyt ollaan jo päästy aika pitkälle:Tämän neulominen ottaa hartioihin enemmän mitä neulominen yleensä, joten mielelläni soisin tämän valmistuvan pian. No, eiköhän seuraava postaus olekin sitten jo valmistuneesta topista, toivotaan niin. :) Ja kun teen välillä kunnon niska-hartia-käsivarsijumppaa, niin kyllä tää tästä etenee. :)

Veikkauskisaankin voi käydä vielä osallistumassa - tästä linkistä pääset kyseiseen postaukseen, jonka lopussa on veikkauskisan ohjeet. Veikkausaikaahan on vielä muutama päivä jäljellä. :)

Kepeää keskiviikkoa! :)

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Olisko puuvillalanka jotenkin enemmän niskoihin käyvää? Ainakin itse olen ollut huomaavinani niin olevan.

  VastaaPoista
 2. Kaunis tulee. Kyllä sinä olet niin ahkera neuloja ja taitava.

  VastaaPoista
 3. On niin kaunis ja kesäinen, väri mun makuuni.

  VastaaPoista
 4. Vau,tosi ihana väri ja helma on kaunis!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)