Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, marraskuuta 15, 2009

Sähläystä itsensälaukaisijan kanssa

Puseron hihat saatiin istutettua, puseroa sovitettiin päälle, eikä sitten maltettu odottaa varttia, että isäntä tulisi kotiin kuvaamaan. Säästän teidän silmäparkojanne, enkä laita tänne niitä kaikkein pahimpia otoksia, vaikka itse kyllä välillä repesin kuvia katsoessani. Jossain kuvassa näkyi puoli puseroa, toisessa kuvattava oli hoksannut, että kamera taitaa olla vinossa, joten varmuuden vuoksi asettui itsekin hieman vinoon... ;)

Tässä kuitenkin yksi edes kutakuinkin siedettävä otos, missä pusero näkyy kokonaisuudessaan. Vaikkakin puseron sisällä oleva rouva näyttää kuvassa paksummalta mitä oikeasti onkaan... ;)


Samos Lollipop -pitsineule
Tehty ajalla: 1.-15.11.2009

Malli: Moda 3/2007 nro 30 (suunnittelijaa ei mainittu)
Lanka: Novita Samos Lollipop beige (806)
Langankulutus: 437 g
Puikot: 3 mm
Koko: M
Muuta: Tykkään - tää on ihana! :)



Taas kerran onnistuin! :) Pusero istuu päälleni tosi hyvin, vaikka kuva väittääkin jotain muuta. Oikeasti en näytä tässä puserossa paksulta. ;) Vaihteeksi on kiva omistaa yksi tällainen hillitymmän värinenkin vaate - yleensä pidän tosi kirkkaita värejä ylläni, mutta toisaalta sitten myös luonnonvalkoinen, beige ja pastellisävyt ovat myös minun värejäni. Niistä vain en ole tahtonut sopivia lankoja löytää. Tästä Samos Lollipopista olen neulonut yhden puseron pojalleni ja hamstrannut sitten lisää itselleni, eli taitaa olla vuoden 2006 vuosikertalankaa... :) Hyvin on marinoitu, ja nyt sitten viimein löytyi sopiva malli neulottavaksi! :) Vaikka sekin malli on peräisin vuoden 2007 lehdestä, mutta ei anneta sen häiritä... ;)



Mallissa oli pusero neulottu yksivärisestä vitivalkoisesta, mutta minusta tämä kirjava näyttää kivemmalta. :)



Ja koska en onnistunut kameran itse itseksensä laukaisevan toiminnon kanssa sählämään yhtä kunnon kuvaa puserosta, niin mielikuvan voi muodostaa myös näiden paloiteltujen kuvien perusteella. ;)

Samos-lankoja olisi kaapissa nyt sellaisia 50-115 gramman jämänöttösiä neljää eri väriä, ja haluaisin tehdä niistä jotain kivaa yhdistellen. Löysinkin Novitan sivuilta yhden vanhan toppimallin vuodelta 2004 ja tulostinkin sen, joten siinä varmaan seuraava jämälankaprojekti. Nyt on puikoilla kuitenkin jo sukankudinta, joten joko teen sen ensin kokonaisuudessaan valmiiksi, tai sitten jos kaipailen siihen rinnalle jotain, niin ehkä sitten otan taas uuden Samos-projektin käsittelyyn... :) Tai sitten keksin jotain ihan muuta! :) Olisihan tässä näitä projekteja. ;)

16 kommenttia:

  1. Kaunis malli ja onnistunut toteutus, eikä nuo kuvatkaan mitään huonoja ole ;)

    VastaaPoista
  2. Kaunis pusero:) Ja kuvatkin on ihan ok.

    VastaaPoista
  3. Nätti pusero, lähikuvissa tuli tuo pitsi kauniisti esiin. Ja varmaan kiva pitääkin, kun samos on.. noh samosta :)

    VastaaPoista
  4. Nojuu tulin takasin, kun kävin Novitan sivuilla kurkkimassa, että minkälaista ohjetta siellä olisi samosjämille, kun mullakin on hamstrattuna kerä yhtä väriä ja kerä toista väriä ja jämäkeriäkin löytyy monta. Että odottelen, millaista toppia puikoiltasi alkaa syntymään :)

    VastaaPoista
  5. Kiva pusero ja eikä varmasti kutita tuo lollipop!

    VastaaPoista
  6. Kaunis pusero! Sinulla tulee valmista ihan liukuhihnalla. :) Minä härvään kymmentä projektia kerrallaan ja sitten välillä loppuu motivaatio ja sitten taas teen jotain koko ajan putkeen. Pitäis varmaan keskittyä yhteen niin sais joskus jotain valmiiksikin. :D

    VastaaPoista
  7. Kaunis neule. Kuvatkin ovat täysin onnistuneet.

    VastaaPoista
  8. Kaunis neule eikä kuvatkaan kerro sähläämisestä!

    VastaaPoista
  9. Ihan hyviähän nuo kuvat ovat! Ja pusero on tosi onnistunut.

    VastaaPoista
  10. Voi kuinka kaunis siitä on tullut!Minullakin jemmassa tätä lankaa, noin 350 gr. Täytyisi etsiä joku kiva ohje!

    VastaaPoista
  11. Todella kaunis pusero! :) Ja sinun kuvasi ovat loistavia.

    VastaaPoista
  12. Lollipop antaa kivan elävämmänoloisen pinnan kuin tavallinen samos. Nätti pusero.

    VastaaPoista
  13. Tuo lanka on samalla elävä ja hillitty, tuli kaunis pusero!

    VastaaPoista
  14. Kaunis pusero! Hyvän oloinen tuo mallineule ja väritys on rauhallinen. Jännä juttu nuo värit, itse pidän värikkäistä väteistä, mut sitten joku hillitty iskee täysillä.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)