Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, marraskuuta 15, 2009

"Messuilla" ;)

Ehei, en minä missään Tampereella ole käynyt. :) Vaan päätin rikkoa sunnuntairauhani lähtemällä pienelle pyöräretkelle Pohjankartanoon, jossa pidettiin perinteiset käsityömyyjäiset (ovat auki vielä tänään sunnuntaina klo 17 saakka). En ostanut mitään! :) Siellä oli lähinnä neulottuja sukkia ja lapasia, leivonnaisia, joulukoristeita, koriste-esineitä ja koruja, joista mikään ei oikein iske minuun. Neule- ja virkkuutöitä katselin sillä silmällä, että jos olisi jotain uutta ideaa tarttunut matkaan, mutta aika tutunoloisiahan nuo olivat, jotain uutta mallineuletta saattoi joissain sukissa tai lapasissa olla. Yksi huivimalli oli kyllä kiehtova ja minulle uusi. Sellainen ilmava samaan tyyliin kuin Salomonin solmut, mutta tekniikasta en päässyt oikein perille. Jututin huivin myyjää, ja hän selvitti, että siihen tarvitaan sellainen huivin kokoinen puukehikko, johon pingotetaan loimilangat ja siitä sitten se huivi jotenkin muodostuu. Sitten meinasin ostaa sieltä ruisleipää ja luomupuurohiutaleita, mutta jätin kuitenkin ostamatta, eli tyhjin käsin palasin kotiin. :) Tulipahan kuitenkin käytyä, kun en ole ennen käynyt noissa myyjäisissä. Lähinnä ajattelinkin tuon reissun liikunnan ja ulkoilun kannalta. :) Menihän siihen aikaakin yli kolme tuntia, kun kävin vielä kaupungilla syömässä ja pari pikkuostosta hankkimassa, ja tuoreessa lumessa pyöräilykin otti oman aikansa.

Minulla olisi enää 1 1/3 hihanistutusta tekemättä, ja sitten pääsisin esittelemään valmista käsityötä... Oli tarkoitus tehdä se eilen illalla valmiiksi, mutta kuopus ei suostunut nukkumaan muuta kuin äidin kainalossa, niin jäi sitten ompelut tuon verran kesken. Joten eikun nyt kiireesti ompeluhommiin, niin saadaan kuviakin tänne vielä tämän päivän puolella! :)

Huomenna uskoisin, että minulla on sitten hyviä uutisia kerrottavana... jännitän itsekin kovasti, milloin minulle nuo uutiset ensin kerrotaan. ;) Toisessa päässä Suomea taitaa olla juuri näillä hetkillä paljastuksen aika. :)

Suloista sunnuntain jatkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Minä arvoin aamulla että lähteäkkö Ouluun vai ei? No kauaa ei tarvinnut arvailla kun tuli tekstari ja kylään kutsu samointein. Ja olipa vielä porukkaa tulossa meillekin päin, mutta heidän tulo piti jo perua... No eipähän sitten harmita enempäänsä kun jäi käymättä. Onhan tuo tapahtuma varmaan ensi vuonnakin. Mitäs jännää sinä meille huomenna kerrot? Pakko vain jäädä odottelemaan ;)

    VastaaPoista
  2. Sinähän jaat jännitystä meille! ;D Eipä tässä mahda muuta kuin odottaa huomista. ;)
    Minäkin muuten olin aikeissa lähteä sinne Pohjankartanon myyjäisiin katselemaan käsitöitä, mutta sitten iski laiskuus taas kerran.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)