Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, marraskuuta 30, 2009

Lapaskuun lopulla

Sunnuntaipäivä sujui varsin seesteisesti. :) Sain istuttua parisen tuntia neuletapaamisessa ja laulettua vielä illalla Hoosiannan kirkossa. :) Vähällä kyllä oli käydä niin, etten olisi pystynyt laulamaan. Nimittäin Café Saarassa, jossa neuletapaaminen oli, sattui olemaan joulutähti siinä pöydässä, johon menin istumaan, ja vaikka siirsin sen viereiseen pöytään parin metrin päähän itsestäni, niin noin puolessa tunnissa huomasin ääneni alkavan hävitä. Näin on käynyt ennenkin, kun olen ollut samassa huoneessa joulutähden kanssa, eli olen sille ja itseasiassa aika monelle muullekin huonekasville allerginen/yliherkkä. No, onneksi ei sen kummempaa oiretta tullut tällä kertaa, ja kun pääsin kahvilasta pois, niin pian allergiaoireet siitä sitten hävisivät, ja pystyin vielä laulamaankin. :)

Adventtivesper oli hyvin kaunis ja koruton hetki, ja tietysti Hoosiannan laulaminen sai kyyneleet silmiini, kuten aina ennenkin. :) Kaiken kaikkiaan tästä päivästä jäi oikein hyvä mieli. Kaupunkiin mennessäni katselin hymy huulilla tummuvaa iltapäivän maisemaa, ja kotiin palatessani edelleen hymyillen ihastelin pimeää sunnuntai-iltaa. :) Tällainen kaunis hämyinen marraskuun päivä oikein huokuu rauhaa, levollisuutta - ja onnellisuutta. Tällaisena päivänä on helppo hymyillä! :)

Helppo oli hymyillä myös neuletapaamisen aikaansaannoksesta, sillä sain lapaset neulottua, ja kotiin jäi iltapuhteeksi vain lankojen päätteleminen:

Kainuun kukkalapaset
Tehty ajalla: 26.-29.11.2009
Malli: SK 11-12/2006 nro 11
Lanka: Novita Nalle luonnonvalkoinen (010), punainen (549), Nalle Colori maastonvihreä (833)
Langankulutus: 66 g
Puikot: 2,5 mm
Koko: Naisen käsi
Muuta: Lahjaksi menevät eräälle naiselle :)


Minulla oli tuota punaista Nallea ja maastonvihreää Nalle Coloria juuri sen verran jämälankavarastossani, että niistä sai nuo lapaset - punaista jäi itse asiassa vain puolen metrin pätkä, jonka lahjoitan esikoisen ompelukuvapuuhasteluun. :) Ja luonnonvalkoista Nallea minulla on ollutkin vaikka kuinka paljon hamstrattuna. Joten jo pitkään olen mielikuvitellut, millaiset Kainuun kukkalapaset syntyisivät tästä väriyhdistelmästä. Täytyy sanoa, että olen lopputulokseen todella tyytyväinen! :) Jos jotain voisi vielä tehdä toisin, vaihtaisin yksivärisen punaisen tilalle punaista Nalle Coloria, siis liukuvärjättyä, mutta kun sitä minulla nyt ei ollut lankakopassani olemassa, niin täytyy olla onnellinen tästä aikaansaannoksestaan. :) Itselleni nämä ihanuudet eivät tule jäämään, vaan mielessäni on eräs toinen, jonka sormet saattavat kaivata talvipakkasilla lämmikettä. :)


Lapaskuu saa näistä täytettä. Tein kuukauden aikana kahdet lapaset, joista ensimmäiset olivat turkoosi-pinkki-omenanvihreät Kainuun kukkalapaset itselleni, ja toiset sitten samalla mallilla mutta eri värityksellä. Olen tyytyväinen siihen, että sain Lapaskuun ansiosta kokeiltua tätä ihastuttavaa lapasmallia! :)


En kuitenkaan aio vielä jättää Kainuun kukkakuviota, vaan seuraavaksi puikoille päätyy pipo samalla kuviolla ja omilla väreilläni. :)

Mukavaa marraskuun viimeistä päivää ja alkanutta uutta viikkoa! Tuokoon se teille kaikille paljon onnellisia ja hymyntäyteisiä hetkiä! :)

17 kommenttia:

  1. Todella kauniit ja upeat lapaset:)

    Hyvää joulukuuta!

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit lapaset! Mukavaa viikkoa sinnekin!

    VastaaPoista
  3. Kyllä kauniit ovat vaalealla pohjalla. Saatiin molemmat aikaiseksi kahdet kainuulaiset, hyvä me.

    VastaaPoista
  4. Ihana värisyhdistelmä, tuo nalle colorin maastoväri sopii hyvin lehtien neulomiseen!

    VastaaPoista
  5. Kauniit on! Minustakin tuo maastoväri sopii tosi hyvin noihin lehtiin :)

    VastaaPoista
  6. Todella kauniit!
    Minulla oli tämä malli esillä, mutta se jäi vielä seuraavaan "lapaskuuhun" eli odottaa toteuttamista.

    VastaaPoista
  7. Tuo on kyllä niin kaunis malli. Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Kauniit on!

    Minä en noihin tapaamisiin pääse kirveelläkään, mies kun on taas reissuhommissa ja käy kotona kääntymässä silloin tällöin.

    VastaaPoista
  9. Kyllä on kauniit lapaset!
    Marraskuu loppuu meillä pimeällä päivällä ja tasaisen varmoissa sadekuuroissa, eli ei mitään uutta.
    Hyvää joulukuun alkua!

    VastaaPoista
  10. Hienot! Oon haaveillu tollasista tummemman sävysistä mutta tuo kirjoneule ei oikein ole ainakaan vielä ollu mun lempihommia. Ehkä jonain päivänä :)

    VastaaPoista
  11. On tosi kauniit lapaset:) Ostin tarvikepaketin noihin lapasiin Tampereen messuilta...jospa tulisi näille lumillle tehtyä kunhan lumet tulee...ei kiirettä kuitenkaan...ihana kun sataa vettä:)

    VastaaPoista
  12. Taas aivan ihanat lapaset!

    Tuo joulutähti on muuten itselläni joulukuusen ohella yksi pahimpia allergiaoireita ja astmakohtauksia aiheuttava kasvi (voikohan kuusta edes sanoa kasviksi?). Monet ihmettelevät, miten joulutähti "muka" voi ketään haitata, kun eihän se edes tuoksu...

    VastaaPoista
  13. Tyrmäävän upeat lapaset! Minä en voi kuin ihailla! Sinulla on taito hyppysissäsi. Minä en tuollaista saisi ikinä aikaan. Tulisi vain lankasotkua, jos yrittäisinkään.

    VastaaPoista

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)