Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, marraskuuta 17, 2009

Kiitokset! :)

Lämpimät kiitokset onnitteluista! :) Vielä ei olla ehditty voittoa juhlistaa, mutta jos vaikka sitten, kun palkinto saapuu... :)

Noita kilpailuun tulleita ja palkittuja lauluja ei käsittääkseni ole kuultavissa missään. Ne on esitetty kertaalleen livenä tulosten julkistamisen yhteydessä, eikä sitä tilaisuutta ole kuulemma edes mitenkään taltioitu. Kilpailuun tulleista lauluista on kyllä tulossa kirja vuoden päästä syksyllä, mutta mahdollisesta äänitteestä ei ole vielä päätetty. Enkä ole vielä itse ehtinyt ajatella, voisinko niitä omiani jotenkin itse julkistaa, kun niiden on pitänyt olla salassa aina sunnuntaihin saakka. Kiva kuitenkin kuulla, että mielenkiintoa laulujani kohtaan olisi, ja ehkä jopa käyttöäkin lapsiryhmien kanssa. Tarkoitus olisi itsekin niitä ottaa tämän jälkeen käyttöön töissä. :)

Kiitos myös puserokommenteista! :) Ja kiitos kuvien kehuista myös. Siis joo, unohtui ehkä siinä postauksessa mainita, että toki nuo postaukseen päässeet kuvat olivat ihan ok, mutta kun niitä kuvia tuli räpsittyä aika monta enemmän, ja niiden joukossa oli muutamia "helmiä"... ;)


Tässä on varmaan hyvä paikka poseerata...


Hups, toi kamerahan on vähän vinossa, no jos minäkin käännyn vähän vinoon, tähän suuntaanko, vaiko tähän toiseen suuntaan... ;)

Aina ei voi onnistua kuvissa, ei edes joka kerta. :)

Kuopus on ollut muutaman päivän ajan vähän yskäinen, mutta vielä ei ole alkanut röhkimään. ;) Se on tiennyt minulle enemmän kotona oloa, kun on pitänyt joitakin meidän arkirientoja jättää väliin, ja olen elätellyt toiveita lisääntyneestä käsityöajasta. Mutta miten sen nyt ottaa... aamupäivällä piti aina joka toisen silmukan jälkeen auttaa Muumi-palapelin palanen paikoilleen (hän osaa nyt tehdä yksin 5-palaisen pelin, mutta 20-palaisessa menee hermot ilman äidin apua), ja nyt kun kuvittelin saavani istua päiväunien ajan rauhassa, niin pikku potilas päätti toisin. Yleensä hän nukkuu parvekkeella vaunuissa, mutta yskän vuoksi nukutin hänet tänään sisälle sänkyyn. Vajaan tunnin ajan hän siellä nukkui, kunnes yhtäkkiä köpötteli tänne työhuoneeseen, kiipesi syliini ja jatkoi uniaan. :) Joten täytyy koittaa selvitä tästä päivityksestä yksikätisenä... ;)

Käsityörintamalla menossa...



... sukkaa puikoilla, eka sukka valmis, toiseen on luotu silmukat...



... hirveä lankasotku, josta pitäisi muka saada selvää jälkeä!



Lankasotkun toisessa päässä on jämälankojen tuhoamisprojekti menossa. :) Päätin toteuttaa heti ideani jämä-Samos-topista. Mielenkiintoista kyllä, että kaikki nämä langat ovat lempparivärejäni, mutta en nyt oikein vielä tiedä, mitä tykkään niistä yhdessä... Ehkä isompana pintana tämä näyttää hyvältä, ja isoa pintaa saadakseni on vain pantava puikkoihin vauhtia! :) Siis sitten, kun toinen käteni ei enää toimita tyynyn virkaa. ;)

Tirpsakkaa tiistaita! :)

6 kommenttia:

  1. Odotan mielenkiinnolla isomman topin kuvaa; langat ovat minukin lemppareitani:)

    VastaaPoista
  2. Taas ihanat käsityöt tulossa! :)

    VastaaPoista
  3. Eilen en ehtinyt, mutta tänään on pakko jotain raapustaa: ONNEA menestyksestä.

    VastaaPoista
  4. Ihana päiväunipaikka: äidin syli!
    Nauti niin kauan kuin he siihen mahtuvat.
    Onnittelut voitostasi!

    VastaaPoista
  5. Voi että miten mahtavaa!!! Onnea voittajalle! Oliko ne sinun kaikki laulut samassa lähetyksessä? Eli tiesikö ne, että molemmat voittaneet kappaleet oli sinun, vai oliko se sattumaa? Paljonkohan siellä oli osallistuneita? Uusia lauluja on varmaan vaikea keksiä, kun tuntuu, että kaikki on jo keksitty. Monen laulun suosio voi olla ihan yksittäisessäkin asiassa, kuten kivassa rytmissä, kauniissa melodiassa tai näpsäköissä sanoissa. Onnea vaan vieläkin!
    Kivoja kuvakulmia sinulla :D

    VastaaPoista
  6. Hei, olen etsiskellyt hirvi-kuviota neuleliiviini sieltä ja täältä, mutta tuloksetta. Löysinpä kuitenkin sinun sivuiltasi miehen hirvineuleen ja kyselisin, että mistäköhän lehdestä tai mallista se on. Mukavan näköinen hirvi ja juuri sellainen, jota haen...

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)