Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, lokakuuta 10, 2009

Voimalla seitsemän miehen

Kiljukoon nyt kaikkein kaula,
koska mielin virren laulaa
voimasta seitsemän miehen.



Kyllähän se niin on, että oma lempparilankani velvoittaa minua tutustumaan teokseen, joka on antanut lempparilangalleni nimen. :) Äänikirja on siitä hyvä, että voi yhtä aikaa sekä kuunnella että neuloa Seitsemää veljestä. :D Saa nähdä, saanko tuon mielikuvani toteutettua, sillä minulla on Sinuhen kuuntelukin vasta puolessa välissä menossa, ja 7 veljestä -lankavarastoni hupenee ihan silmissä, enkä anna itselleni lupaa ostaa uutta ainakaan tämän vuoden puolella. Ajattelin kuitenkin ensin sen Sinuhen kuunnella ja sitten iskeä kiinni Kiveen. No, pitänee sitten vaikka lukaista ensi alkuun Mauri Kunnaksen Seitsemän koiraveljestä. ;) Ollaan kyllä sitäkin ainakin joskus esikoisen kanssa aloiteltu, mutta olisikohan sitten iskä lukenut kirjan pojalle loppuun, kun en itse muista että olisin itse kokonaan sen lukenut.

Siinä onpi veljessarja,
jalo niin kuin sonnikarja,
voimalla seitsemän miehen.

Hyvää Aleksis Kiven päivää! :)

5 kommenttia:

  1. On muuten huisin hyvä kirja. Minullakin on tuo äänikirjaversio kirjan lisäksi (tosin tarvitsen sitä töissäkin joka vuosi).

    VastaaPoista
  2. On taas ollut sulla hurja vauhti päällänsä, kun noita nuottikämmekkäitäkin oot saanut valmiiksi ihan kaksittain. Kauniita ovat. Kirjoneulehan on mun mielestä hidasta neuloa.

    VastaaPoista
  3. Vautsi sullahan on oikein klaskkokirja menossa. Mulla vaan vetää tuo sohva ja "töllötin " nykysin puoleensa. Käsitöitäkin oon jaksanu tehä vähemmän. Messuilla oli kyllä mukavaa. Kivaa messupäivää!

    VastaaPoista
  4. Vautsi sullahan on oikein klaskkokirjabuumi menossa. Mulla vaan vetää tuo sohva ja "töllötin " nykysin puoleensa. Käsitöitäkin oon jaksanu tehä vähemmän. Messuilla oli kyllä mukavaa. Kivaa messupäivää!

    VastaaPoista
  5. Tuo on kiva tapa, että kuuntelee neuloessaan. Minullakin on yleensä musiikkia tai telkka/radio päällä. Seitsemän veljestä on hyvä kirja.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)