Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, lokakuuta 20, 2009

Uusia haasteita

Tänään oli neuletapaaminen, jonne minäkin pääsin mukaan syysloman ansiosta. :) Ennen neuletapaamista ehdin vähän käydä kaupungilla, mutten valitettavasti vieläkään löytänyt sitä, mitä olin etsimässä. Alkaa nimittäin olla pakkelit vähissä, ja tietysti siitä ainoasta hajusteettomasta merkistä, mitä voin käyttää, on just se vaalein puuteri loppunut Anttilasta, eivätkä osanneet sanoa milloin tulee... Ei ollut ensimmäinen kerta, kun olen käynyt kyselemässä, että kauan kestää. Joudun kohta ihan luomuna kulkemaan ihmisten ilmoilla. ;) (aika usein kyllä kuljenkin)

No, kävin sitten aikaani kuluttelemassa Stockmannin lehtihyllyillä, ja kun en ole pitkään aikaan ostanut käsityölehtiä (tänä vuonna ehkä pari tätä ennen), niin ostaa täräytinpäs sitten tällaisen:



En mitenkään erityisesti kaipaa lisää virkkausideoita - mulla on yksi lehtikotelollinen näitä virkkauslehtiä, enkä varmaan ikinä ehdi niitä kaikkia ihanuuksia niistä tekemään - mutta yhden aukeaman näkeminen riitti, ja ostopäätös oli tehty. :)



Juu, en osaa noita kyllä meidän kotiin minnekään kuvitella, mut kun noi on niin ihania! :) Vaikka onkin noissa kuvissa pikkuisen nuottiavaimet vinksallaan... ;)

Löytyi tuosta samasta lehdestä muutakin ihanaa:



Tämmöinen kassi voisi olla tosi kiva. :) Samalla mallilla oli tehty tuossa vaikka mitä liinoja, tyynyjä yms.



Tämä tyyny on nätinnäköinen. :)



Ja ruusut tosi suloisia! :) Veikkaanpa, etten näistä välttämättä mitään tee, edes noita musiikkijuttuja, mutta kun kuvia on niin kiva katsella! :)

Neuletapaamisessa minulla oli mukanani taikajakun hiha, josta ompelin sauman kiinni. Toisen hihasauman olikin ommellut jo kotona iltapäivällä. Käsityöaikaa on vain ollut tänään aika niukasti (kummasti sitä aikaa on paljon enemmän niinä viikkoina, kun olen töissä... ;) ), joten sen enempää en ole päässyt saumoja ompelemaan, vaikka jakun helmaosa valmistuikin eilen illalla. Mutta kunhan tässä vielä pistän vähän Sinuhea pyörimään (ellei uni tule sitä ennen), niin eiköhän se saumanompelukin ala kohta edistyä.

Pistin kuitenkin uuttakin neuletta puikoille, että oli neuletapaamisessa jotain tekemistä, kun en viitsinyt koko jakuntekelettä sinne raahata. :)



Aloittelin Kangaskasasta löytämääni Kuusikko-sukkaa, joka osoittautuikin varsin haasteelliseksi ainakin alkuun. Kaaviossa on nimittäin käytetty merkkejä, jotka eivät ole ihan sitä, mihin yleensä olen neulekaavioissa tottunut, eli kaavion lukeminen kävi aluksi hieman hitaasti. Plus että joku vähän sekoili ja neuloi 2. puikolla 3. puikon kaaviota ja 3. puikolla 2. puikon kaaviota. Kunnes sitten muutaman kerroksen jälkeen alkoi miettiä, että mitenkäs tää ei näytä yhtään siltä, mitä siinä mallissa... ;) Toisenlaisesta kaaviosta olisin varmasti heti hoksinut, kumpi kuva on kummallekin puikolle, ja lukeehan se tuossakin tietysti, mutta en vain ajatellut. :) No, nopeasti oli homma korjattu, ja nyt sukasta alkaa tulla sen näköistä kuin pitääkin. :) Neljän mallikerran jälkeen olen uskaltautunut jo vähän irrottautumaan kaaviostakin, alkaa jäädä malli päähän, ja näkeehän sen valmiista neulepinnastakin, mitä on milloinkin luvassa seuraavaksi.

Kunhan saan tässä sukankutimen kanssa muutaman blogin vielä luetuksi, niin koitan vähän ainakin vielä sitä jakkua ommella kasaan ennen kuin on ihan pakko käydä unten maille. Hyvää yötä ja huomenta! :)

7 kommenttia:

  1. Oi, miten kauniita virkkausmalleja. Pitääpä ostaa tuo lehti, vaikka katseluun ja ihasteluun se taitaa minullakin jäädä.

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania malleja siinä lehdessä. En ole koskaan virkattuna nähnyt mitään musiikkiin liittyvää. Pitänee käydä itsekin ostamassa sillä nyt tuli mieleen joululahjaideoita vallan mahdottomasti. Kiitos vinkistä !

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka ihania malleja! :)

    VastaaPoista
  4. Wau mitä virkkausmalleja!!
    Annan sinulle tunnustuksen :D

    VastaaPoista
  5. Kunpa minäkin osaisin virkata tuollaisia ihanuuksia.Tuo kukkakannu on aika metkan näköinen liinaksi....joten mä valkkaisin noista malleista sen.

    VastaaPoista
  6. Kivoja malleja näyttääkin olevan tuossa lehdessä! ;)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)