Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, elokuuta 04, 2009

Meni jo! :)

Kävijälaskurin tasaluvun bongaus meni jo, ja kaksi ihmistä taisi nähdä pyöreät lukemat. JossuP ja Inkeri saavat siis molemmat palkinnon. Jossun mailiosoitteen löysinkin ja laitan kohta postia, mutta Inkeri voisi laittaa minulle osoitteensa sähköpostitse marska_77 at yahoo piste com. Kiitos ja onnea bongareille! :)

2 kommenttia:

  1. Onnea isoista kävijämääristä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynnistäsi blogissani ja kommentoinnista. Kyselit miksi en ole jo aikaisemmin lähtenyt pois työpaikasta. Vastaan, että niin minä meinasinkin, lähteä nopeasti ja pitkälle, mutta sitten ajattelin että laitetaan toimeksi ja annetaan pomoille kunnon opetus, otimme yhteyttä liittoon ja sitä kautta asiaa eteenpäin ja minä tosiaan haluan katsoa tän loppuun asti. onneksi meillä työntekijöillä on hyvä yhteishenki, joten homma pelaa.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)