Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, elokuuta 04, 2009

Arpa kohtalon on aina arvaamaton

Tässä taannoin blogissani oli arvauskisa, jossa piti arvata toista nimeäni. Arvoin oikein arvanneiden kesken palkinnon, ja kohtalo suosi silloin Kikiä Purkajan käsitöistä. Eilen lähti paketti postiin, ja tällaisen ihan pienen palkinnon minä Kikille lähetin:


Lupasin arpoa itse tekemäni luutun, tunnetaan myös nimellä tiskirätti, mutta minulle se sana on niin vieraan tuntuinen, että puhun mieluummin tutummin luutusta. :) En kehdannut ihan pelkkää luutua lähettää, joten mukaan lähti myös pieni ajatelmakirjanen, vähän suklaatia sekä tietysti kortti. :) Toivottavasti oli mieluinen arpavoitto!


Tässä luutusta lähempi kuva, ylempänä salamalla otettu ja alempana ilman salamaa. Väri ei ole kummassakaan oikea, ylempänä ehkä lähempänä totuutta, mutta mallikuvio erottunee paremmin tuosta alemmasta.

Luutu
Tehty: 21.7.2009
Malli: Kuvio Lesley Stanfieldin Kauneimmat käsityöt -kirjasta
Suunnittelija: Ihan itte suunnittelin tuon kuvion pohjalta, eihän millään uskoisi? ;)
Lanka: Novita Bambu oranssi (249)
Langankulutus: 21 g
Puikot: 3 mm
Koko: n. 20x20 cm
Muuta: Arpavoitoksi Kikille

Kiitos muuten taas kerran kommenteistanne, erityisesti se ananastoppi on saanut paljon kehuja, kiitos kiitos! :) Meidän kuopuksen mielestä tosin se ananaskuvio ei ole ananas, vaan yllättäen "kukka". :)

Juu, eipä mulla sitten varmaan muuta tällä erää. :) Tiitterää tiistai-illan jatkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)