Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, heinäkuuta 30, 2009

Kaiken aikaa on pistelyaikaa

Vai mitenkähän tuo eräs lause pitäisi suomentaa? :)

Joka tapauksessa Violariumista tuli tänään mulle postia. Tuli yhtäkkiä pari päivää sitten sellainen olo, että tarttis ihan just nyt tilata jotain. ;) Joten lyhensin toivelistaani:


Ensinnäkin Kirsin suunnittelema malli, jonka nimen koitin tuohon blogitekstin otsikkoon vähän ontuen suomentaa. Niinhän se on, että kaiken aikaa on pistelyaikaa, siis jos vain olisi aikaa pistellä... ;) Milloinkahan lie olisi sitä pistelyaikaa tämänkin mallin pistelyyn? :)


Ja tämä malli on kaikessa yksinkertaisuudessaan sitten nerokas! :) Tästä löytyy värikoodit siniselle, vihreälle, pinkille ja ruskealle, mistä väristä sitten sattuukin tykkäämään (ja minähän tykkään väreistä, joten haluaisin pistellä ne kaikki), ja sitten voi valita mallista, mitä esineitä haluaa mihinkin väriin pistellä, ja siihenkin on tuossa vaihtoehtoja. Ainakin haluan pistellä lankakerän ja villapuseron, mutta millä värillä vaiko kaikilla väreillä? ;) Ja sitten tarvittaisiin taas sitä pistelyaikaa...


Nämä eivät olleet toivelistallani, kun en ole ollut ihan varma, haluanko nämä vaiko enkö halua. Mutta sitten päätin viime hetkellä haluta, kun näitä Savoir-Faire Vaillyn malleja ei kohta enää saa. Että pistellään sitten joskus nuo Eiffelitkin. Saisinko taas sitä pistelyaikaa jostain?

Tänä iltana olisi kyllä tarkoitus järjestää pistelyaikaa, kun olisi torstaisen ristipistomaratonin aika. Kasasin tuohon jo pienen palan tyhjää aidakangasta, valitsin langat ja mallikin on valmiina. Siitä pari päivää sitten ostamastani Cross Stitch Card Shopista olisi tarkoitus yksi pieni kortti tekaista, liitteeksi niihin salaisiin neuleisiin, joita täällä koitan kovasti kilkutella. Tosin nyt en ole eilen enkä tänään niitäkään kilkutellut, koska olen koittanut saattaa virkkuutyötäni valmiiksi. Joten siitä varmaan sitten tulee kuvaa vielä ennen viikonloppua, toivottavasti. Palailen siis linjoille joko valmistuneen topin taikka ristipistomaratonin tuotosten kera! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)