Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, heinäkuuta 07, 2009

Jännittää... :)

Kauhea, kun onkin täällä maalla niin kova kiire, ettei ehdi päivittää blogia. ;) Sentään kerkesin nyt blogilistan suosikit äsken lukemaan. Kameran kanssa olen monta päivää yrittänyt, että ehtisin kuvia siirtää tikulle ja sieltä sitten jotain tänne blogiin, mutta tahtoo olla sama juttu kuin kotonakin, että aikaa on silloin kun lapset nukkuvat. Ja päiväunien aika on kovin lyhyt, öisin taasen olen nukkunut yhtä pitkät unet tenavien kanssa eli klo 22-9, sellaisia 11 tunnin öitä siis. Kummasti se uni täällä maistuu. :) Muuten nämä päivät ovat tässä sujahtaneet, en ole vielä reissun päällä ollessa saanut edes yhtä 50 gramman Wool-kerää neulottua loppuun. ;) Kyllähän täällä valmiiseen pöytään saa mennä, mutta kun on tuolla ruokavastaavalla noita peltohommiakin, niin pitää hänet sinnekin välillä päästää. Tänään ollaankin oltu poikien kanssa ihan sisällä ja minä olen koittanut pitää hellassa tulta, vaikka pääsi se kertaalleen sammumaankin sillä aikaa, kun pyykkiä laittelin. ;) Kävin minä tuolla sateessa pikkulenkin tekemässä kuopuksen kanssa, mutta muuten jätän sateessa kykkimisen tuolle vanhemmalle painokselle, joka innosta hihkuen riensi aamukuudelta pellolle, kun näki satavan. ;) Meidän perhe on ihan hullua, kun tykätään sateesta. ;) Eipä tarvitse enää ihmetellä, mistä se minunkin sadehulluuteni on periytynyt. ;)

Ei tule siis vieläkään kuvia, kun on edelleen ne kamerassa, mutta koitetaan pikku hiljaa... Sitähän minun piti tulla vain kertomaan, että mua jännittää ihan kamalasti, kun pitäisi lähteä tänään vielä ajelemaan Kokkolaan! :) En tiedä, kumpi jännittää enemmän, se ajaminen vaiko se syy. ;) Tulen kertomaan syyn kyllä sitten jossain vaiheessa... :) Neule on kuitenkin lähdössä mukaan, joten ehkä siitä voipi jo jotain arvata. :)

Hauskaa tätä päivää ja viikkoa, jos en nyt ehdi tällä viikolla ihan mahdottomasti päivittää! :)

8 kommenttia:

 1. joo, kyllä me tänään nähään! :)

  VastaaPoista
 2. Kohtahan ne alkaa rakentaan tuohon entisen taksiaseman paikalle kerrostaloa ja katujenki pitäs muuttua, tiijä vaan, millä vuosisadalla. Ohan se totta, ett Yka muuttunu vuosien varrella kovasti ulkonäöltään, mutt uusia katuja ei oo ainakaan keskustaan tullu. Kova suunnitelmahan sielä on sille radanalitukselle jostain aseman läheltä. Asutusalueitahan sinne on kyll tullu paljo uusia. Hyvää Kokkolan reissua! Huomena muuten paranee meijän ilmat ja mulla alkaa työt torstaina, ei kiva.

  VastaaPoista
 3. mulla ainakin jännittää aina etukäteen se ajaminen... tosin mulla onkin kortti ollut vasta vappuaatosta, joten varmaan ihan luonnollista =)

  VastaaPoista
 4. Kivaa tapaamista täältä toivottelen, vaikka olet jo varmaan lähtenytkin, ellet peräti perillä.
  Hyvää tätä viikkoa teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Kiva oli tavata, kiitos käynnistä!!

  VastaaPoista
 6. Maalla on nukuttava ilmapiiri... heh. Hyvä vaan että nukut hyvin! Vaan mahdetaanko me pysyä sinun perässä kun palaat takaisin kotiin hyvin levänneenä ja alat neuloa taas oikein urakalla? Mukavia lomahetkiä sinne mummolaan ja nauti olostasi ja melkein sen arvaa minne olet menossa...

  VastaaPoista
 7. Kyllä sitä voi lomareissulla hyvillä mielin hieman harventaa bloggaamista :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)