Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, kesäkuuta 26, 2009

Sydän se yhä jaksaa sun vuokses sykkiä aina uudestaan

Iltoja vaan!

Tänään on olo ollut hitusen parempi kuin eilen. Oivalsin nimittäin, että tuo tukala oloni johtuikin sydämestä, jonka rytmi kylläkin on varmasti mennyt omille raiteilleen tämän kuumuuden vuoksi. Onhan näitä ollut ennenkin, viimeksi joskus loppuraskaudessa ja synnytyksen jälkeen. Mutta vasta tänä aamuna, kun olo oli aamusta alkaen ihan toivottoman väsynyt ja hankala, muistin että silloin viime syksynä, kun näitä rytmihäiriöitä tutkittiin, sain reseptin lääkkeeseen, jota voin ottaa silloin, kun olo menee sydämen vuoksi todella hankalaksi. Ei vain ole ollut sen jälkeen tarvetta. No ei kun hilpaisu tien poikki viereiseen taloon apteekkiin ja nappia naamaan! Pian sen jälkeen olo helpottui huomattavasti, vaikka myöhemmin iltapäivällä alkoikin taas heikottaa, mitähän lie sivuoireita sitten, kun mulla on tuon lääkkeen käytölle noita vasta-aiheitakin pitkä liuta. Mutta kyllä minulle silloin syksyllä vakuuteltiin, että annos on niin pieni, että sen uskaltaa ottaa, ja siitäkin otin näin kokeeksi vain puolikkaan. Ja sitten kun tuota ei saisi käyttää imettäessä, ja meidän kuopukselle ei tällaisilla helteillä tahdo mennä muu ruoka alas, niin ei oikein passaisi kieltää sitä ainoaa, mikä hänen oloaan helpottaa. Aika monta tuntia saatiin tänään huijattua poikaa, ettei hän muistanut koko tissiä, mutta lopulta tässä illansuussa piti jo taipua ja kaivella puseron etumusta. Mutta vaikka olo nyt vähän helpotti, niin ei tuo voi mikään pysyvä apu olla, joten taas on yhä enemmän syitä toivoa ilmojen viilentymistä! :(

Käsityörintamalla ei ole tapahtunut mitään sitten eilisillan ristipistomaratonin, ja sekin oli vähän hankalaa puuhaa siinä kunnossa. Mutta jospa tästä kohta taas pystyisi käsitöihin, kun sormet eivät ole enää ihan niin kuin tönkkösuolatut muikut. En ole kyllä koskaan nähnyt tönkkösuolattua muikkua, mutta kuvittelisin niiden olevan samanlaiset kuin sormeni eilen ja tänä aamuna... ;)

Nyt minulla ei ole mitään käsityökuvaa tähän hätään, mutta käykäähän katsomassa Novitan syksyn värikarttaa. :)

Ei muuta tällä erää, suihku kutsuu... Sydämellistä viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Hyvä jos olosi helpottui lääkkeellä. Hyvää viikonloppua sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta ;) Tosi ihania hania värejä tulossa Novitalta! Liian lämmin ilma ei ole minunkaan suosikki. Hyvää viikonlopun jatkoa teille

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)