Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, kesäkuuta 22, 2009

Minä keltaruusun kerran näin mailla Teksasin

Meidän talon ja ohimenevän pyörätien väliseen ruusupensaaseen oli tänään ilmestynyt kukkasia:

Kukkapatalaput 2 kpl
Tehty ajalla: 17.-22.6.2009
Malli: Novita Kesä 2008 nro 79
Suunnittelija: Minna Metsänen
Lanka: Novita Kotiväki luonnonvalkoinen (010), keltainen (213) ja vihreä (381)
Langankulutus: 71 g
Virkkuukoukku: 2,5 mm
Koko: n. 17x17 cm
Muuta: Menevät varmaan tuliaisiksi jollekin, jos ei muualle niin Project Spectrumiin :)


Mua on kiinnostanut tehdä nämä patalaput aina siitä lähtien, kun malli ilmestyi Novitassa eli reilusti yli vuosi sitten. Nyt viimein sain aikaiseksi! :) Nämä eivät kuitenkaan jää itselleni, koska meillä on muutenkin patalappuja yli tarpeen, kun en koskaan patalappuja edes käytä - silloin harvoin kun uunista jotain otan, käytän patakintaita (enkä raaski käyttää edes itse tehtyjä, vaan kaupasta ostettuja, ja itse tehdyt ovat vain koristeita ;) ), enkä käytä patalappuja myöskään pannualustoina, koska meillä ruoka otetaan suoraan hellalta. :D Koristepatalappujahan nämä toki minun mielestäni ovatkin, eli en voisi kuvitellakaan, että näitä käytettäisiin, nehän mustuisivat pilalle! Mutta meidän keittiöön ovat ihan liian hempeät ja "värittömät", vaan enpä minä näitä missään vaiheessa itselleni ole ajatellutkaan. :) Mielessäni on eräs ystävä ja hänen kotinsa, jossa toivon mukaan pääsen tässä jossain vaiheessa piipahtamaan, joten ajattelin viedä sinne tuliaisiksi. Tai jos ei vierailusta tule mitään, niin eivätköhän nämä vielä paikkansa löydä. :) Yleensähän en esittele etukäteen lahjakäsitöitä blogissani, mutta en usko, että saaja arvaa saavansa mitään saati mahtaakohan lukea edes blogiani, joten sellaisia juttuja voi kyllä vilautella. :)


Ja jos eivät ne kellekään kelpaa, niin aina ne voi viedä Spectrumiin. ;)

Täyteläistä tätä viikkoa! :)

8 kommenttia:

 1. Hei! Vierailevat tähdet ovat erittäin tervetulleita tapaamisiimme! Seuraa ilmoittelua http://kpneuleystavat.blogspot.com/ niin tiedät, missä milloinkin tapaamme. Kesäaikana tosin tavataan harvemmin, mutta eiköhän jotain järjestetä!!

  VastaaPoista
 2. Lapun malli on kaunis, itsekkin pidän siitä.
  Tekemättä on minulta, mutta onneksi ohjeet säilyy.

  VastaaPoista
 3. Katoppas sinäkin innostuit näistä ..malli on kaunis ja mullakin ovat menneet nuo ruusulaput maailmalle..tosin yhden punaisen ruusunlapun aion virkata meidän lievinuunin viereen. Mukava kesäviikkoa sinne Toppilan rantaan.

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat nuo patalappuset!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. On sen verran kauniit patalaput, että en raaskisi käyttää! Kauniit. Vielä lämpötiloista: mie jäätyisin teijän äitillä :) Ymmärrän täysin, että vierailet mieluiten kesäisin! Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 6. Voi sinä sait jo aikaiseksi tehdä noita ruusupatalappuja - minä vasta haaveilen niiden tekemisestä! ;D

  Ja kommenttiisi juustokeitostani: Kylläpä te vain olettekin syöneet sitä punaista heraa! ;D

  Minä tein nyt 5 litrasta maitoa ja syötiin viiteen henkeen se annos ja oli aika sopiva määrä. Minä laitan siihen hiukan suolaa keittäessä ja sitten syödessä tykkään itse panna sokeria ja kanelia. Pakastimeen jemmasin 3 litraa vanhanajan maitoa, että saan toisenkin kerran nyt kesällä keittää sitä. Sitä vanhanajan maitoahan ei saa muulloin kuin juhannuksen aikoihin.

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit patalaput. Tuossa olisikin yksi aihe omaan virkkaustyöhäni;)

  VastaaPoista
 8. Ovat kyllä niin söpöset patalaput, että enpä noita käyttäisi minäkään :). On nimittäin melkoinen rivi pannulappuja minullakin: vaihdoista ja lahjaksi saatuja ja lasten tekemiä. Eihän niitä VOI käyttää! - Sitäpaitsi ostin viime jouluna isännälle lahjaksi kaksi grillikinnasta VapaaValinnasta (kun se on niin herkkänäppinen mies, ja aina polttelee sormiaan - ja sitten pellit lentelee...), ja nyt käytämme yksinomaan niitä. Ne vain ovat niin kertakaikkiaan hyviä! - On muuten erinomaisen kaunis ja hempeä väritys näissä, niinkuin tuossa ylemmässä kesäpipossakin. Vaikka kyllä lierihattua on täälläkin tarvis, ja leveälieristä semmoista. (Ja senkin kanssa kannattaa istua varjon puolella.)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)