Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, toukokuuta 31, 2009

Betty-blogipalkinto

Leenuliini Enkelin silmin -blogista palkitsi minut tällaisella:


Paljon kiitoksia! :) Käyn myös Leenuliinin tekstejä lukemassa aina, kun hänen bloginsa vain päivittyy, suosikkini siis hänkin. :)

Minulla on edelleen suosikeissani se 150+ blogia (tarkalleen ottaen 168), ja päätin tällä kertaa pistää tämän palkinnon eteenpäin arpomalla. Palkinnon saa Blogilistan suosikeistani yksi, jonka blogi on päivittynyt tänään (klo 13:34 mennessä), yksi eilen päivittänyt, yksi alle viikko sitten päivittänyt ja yksi yli viikko sitten päivittänyt, sekä vielä yksi kaikkien 168 joukosta. Arvontageneraattori hoiti palkinnonjaon, joten tämä blogipalkinto menee tällä kertaa:

On ilo antaa juuri teille tämä palkinto, koska sattui niin hassusti, että arvontageneraattori arpoi viisi sellaista, jotka kaikki olen joskus tavannut livenä, osan useammankin kerran. :) Ja tänne Ouluun päin osui melkein kaikki, mutta onhan toki oululaisia blogeja suosikeissani varmasti suhteellisen paljon. :)

Tämä olikin mukava tapa jakaa palkintoja, kun ei tarvitse itse miettiä, eikä tunnu niin epäreilultakaan, kun menee arpomissysteemillä. :)

Hyvää päivänjatkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta! Ehkäpä jatkankin meeniä. Katsotaan nyt.:) Mukavaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Tuntuipas hyvältä. Nyt on kiire. Koetan huomenna töissä laittaa tunnustuksen eteenpäin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon muistamisesta :) Tämä sinun blogisi kuuluu kyllä minun suokkareihini, kun saat niin paljon aikaan ja kirjoittelet tänne niin usein!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta. Jatkan kunhan ehdin. ;o)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)