Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, toukokuuta 10, 2009

Äitienpäivää

Taas on se päivä vuodesta, jolloin äitejä pitäisi mukamas jotenkin hemmotella. ;) No, meillä tämä on melko lailla tavallinen sunnuntai - samat ruuat ja pyykit ja tiskit ja siivoamiset ne on tehtävä kuin kaikkina muinakin päivinä. :) Sen verran kuitenkin ajattelin itseäni säästää, että tein eilen uunipellillisen (25 kpl) lihapullia, joista riittää hyvin tällekin päivälle, eli yhteensä sitten neljälle aterialle, kun eilen syötiin kahdesti ja tänään kahdesti. Varmaan tuossa välipala-aikaan syödään sitten perinteisesti äitienpäiväjäätelöt, että jotain spesiaalia sen puolesta tälle päivälle luvassa. Niin, ja onhan tänään pojilla muskarin kevätjuhla iltapäivällä, minäkin pääsen tuon nuoremman kanssa lavalle esiintymään. :) Sääkin näyttää olevan sellainen, että tohdin lähteä pyöräilemään hame päällä sinne juhlaan.

No, sain minä aamulla lahjojakin, en kylläkään sänkyyn, kun nousin ylös samaan aikaan kuin kuopus ja isikin, mutta sitten kun esikoinen heräili, niin antoi minulle ihanan paketin ja kortin:


Kortissa olen kuulemma minä prinsessana. :) Sisäpuolella oli sitten sellainen kertomus, millaista olisi, jos äiti olisi prinsessa. ;) Poika oli saanut siihen sitten täydentää erilaisia asioita. Olihan siellä minun lempivärini mainittu, ja että jos äiti olisi prinsessa, niin äiti olisi hyvä ompelemaan. :D Ahaa, silläkös se suhde ompelukoneen paranee... ;)

Mutta onpas kyllä poika taitava ompelemaan, katsokaa tuota ihanaa vohvelikangastyötä! :) Minä olen monta viikkoa joutunut kulkemaan päiväkodissa laput silmillä ja olemaan mukamas täysin tietämätön siitä, että minulle tehdään siellä jotain vaaleanpunaista. ;) Tuossa on hieno talo ja kuulemma tuo oranssi tuossa oikeassa reunassa on vesiputki, josta suihkuaa vettä, kun vääntää siitä kahvasta, joka on ommeltu tuohon vesiputken alapuolelle. :) Ai että, tämä on hieno! :)

Kuopukselta olen saanut lahjaksi tänään ihania pusuja, joita kyllä saan joka päivä muutenkin. ;) Aamulla pojat eivät suostuneet laulamaan onnittelulaulua, mutta kuopus soitti rummuilla onnittelumusiikkia, ja se oli oikein mukavaa. :) Mieheltäni en ole saanut edes sitä pusua, kun hän on nuhassa, niin en halua nuhaa itselleni. ;) Mutta emmepä me toisillemme äitien- ja isäinpäivälahjoja annakaan, kun emmehän me ole toistemme vanhempia. Vaikka minä se kyllä huolehdin miehenikin äidille onnittelukortit postiin, tai lapsethan ne olivat askarrelleet, kuten myös minun äidilleni. Hyvä, kun lapset askartelevat nykyään mummoille kortit, niin ei tarvitse itse pistää kuin oma nimi jonnekin kortin kulmaan. ;) Meillä ei siis mitään suureellisia todellakaan harrasteta äitienpäivänä, niin kuin nyt ei yleensäkään juhlapäivinä. Itse tykkään siitä, että mitä vähemmän hässäkkää ja arkirutiineista poikkeamista, niin sen parempi, ja tähän mennessä on ollut ihan mukava äitienpäivä sen puolesta. :) Parasta on tietysti nuo kaksi ihanaa poikaa, joiden ansiosta minäkin saan tätä päivää viettää - vaikka kyllä tänäänkin on jo pinna palanut moneen otteeseen, kun tenavat ovat niin joka paikkaan ehtiviä... Kun alkaa tuolla nuoremmallakin olla jo vauhtia kerrakseen, ja kahdestaan oikein yllyttävät toisiansa. Ihania poikia silti kumpikin! :)

Hyvää äitienpäivää kaikille oleville ja tuleville äideille! :)

9 kommenttia:

 1. Hyvää äitienpäivää sinullekin:)

  VastaaPoista
 2. Heh, ihan sattumalta eksyin tänne blogiin, ja kaikkialla, missä tänään on puhuttu äitienpäivästä, oon jättänyt hyvää äitienpäivää -kommentin - eli kai tännekin sit on pakko toivotella mukavaa äitienpäivää!!

  VastaaPoista
 3. Sellaista tavallista päiväähän äitienpäivä on. Tärkeintä on, että ne lapset ovat siinä mukana.

  VastaaPoista
 4. Hyvää äitienpäivää - ei meilläkään mahottomia juhlita...

  VastaaPoista
 5. Hyvää äitienpäivää/tav.päivää. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kortti:-)
  Hyvää äitienpäivän iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Minä olen vähän eri mieltä sinun kanssasi. Vuodessa on ihan tarpeeksi niitä tavallisia arkipäiviä!! Minusta silloin pitää juhlia kun on juhlaan aihetta!!Se auttaa jaksamaan harmaata arkea ja mieleen jää aivan erityisiä muistoja perheen ja suvun ja ystävien kanssa yhdessöolosta!

  Hyvää äitienpäivän iltaa!

  VastaaPoista
 8. Kyllä lapset ovat niin ihania,suloisia,aitoja. Aivan liikuttavan ihana tuo sun lahjasi!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)