Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, huhtikuuta 14, 2009

Äänestämään! :)

No vihdoinkin pääsee ihailemaan kaikkia Violariumin kirjekuorikilpailuun tulleita kuoria! :) Ja äänestämään tietysti. :) Käykäähän kaikki äänestämässä mielestänne kauneinta kuorta, äänestykseen pääsee klikkaamalla tästä. Siellä on palkinto luvassa myös äänestäjien kesken, että kannattaa ihan oikeasti äänestää. :)

Minunkin kuoreni siellä kilpailee onnennumerollani. :) Varmasti sen tunnistattekin, sehän on tietysti se kaunein. ;) Mutta on ne muutkin ihan nättejä. :) En tietenkään mene ketään kehottamaan äänestämään just minun kuortani, koska eihän se olisi reilua. Mutta luotan, että kun riittävästi äänestäjiä käy, niin eiköhän minunkin kuoreni nyt saa ainakin kaksi ääntä (isäntä on pakotettu antamaan se toinen ;) ).

Nyt alkaa oikeesti vähän jänskättämään, miten tuolle kirjekuorentekeleelleni käy... Toivottavasti hyvin. :)

Kivaa viikonjatkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Siis noista oli ihan oikeasti todella vaikea valita omaa suosikkia! Kaikki omalla laillaan niin hienoja - ja erilaisia!

  VastaaPoista
 2. huhhuh, olipahan vaikee valinta! onneks niitä ei sentään ton enempää ollu.

  VastaaPoista
 3. Kävin äänestämässä. Monta nättiä kuorta sieltä löytyi, en tosin tunnistanut sinun käsialaasi ;o) mutta oman suosikin löysin ainakin..

  VastaaPoista
 4. No minäpä lähden tästä äänestämään sitä kauneinta! ;)

  VastaaPoista
 5. Kävinkin jo äänestämässä. Oli muuten tosi vaikea valita, on niin upeita kuoria!

  VastaaPoista
 6. Jänskättää, menen katsomaan. :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)