Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, maaliskuuta 02, 2009

Voitto kotiin! :)

Sari järjesti tuossa ystävänpäivän alla pienen kisan Oupsin väelle. Idea meni kutakuinkin niin, että jokaiselle osallistujalle arvottiin pari, jolle lähetettiin ystävänpäiväkortti. Kortti sai olla ostettu tai itse tehty, mutta siinä ei saanut olla ainoatakaan ristipistoa. ;) Eikä mukaan saanut laittaa mitään muuta kuin kortin. Korttiin piti tai sai kirjoittaa jokin ystävyyteen liittyvä runo, aforismi tai sanonta. Kun kortit olivat perillä, Sari laittoi nämä korteissa olleet runot tai sanonnat Oupsin listalle, jossa kaikki saivat käydä äänestämässä mielestään parasta runoa tai sanontaa. Eniten ääniä saaneen runon lähettäjälle oli sitten luvassa jotain palkintoa. Meniköhän ne säännöt nyt jotenkin näin...? :)

Joka tapauksessa minä tai se minun laittamani runo sitten voitti! :) Lähetin kortin Lennulle, ja se kortti oli ihan ostokortti, jossa oli yllättäen kissoja, kun Lennusta oli kyse. Korttiin kirjoitin sitten tämän runon, jolla voitto minulle napsahti:

Jos mökki on pieni ja punainen,
niin kodiksi tahtoisin juuri sen,
ja ystävät ympäri Oupsilan
mä kotiini toivoisin saapuvan.

Me pidettäis hauskaa ja pistoiltais,
ja nälkäiset vatsansa täyteen sais.
Tää punainen mökki ois kaikkien,
niin sinun kuin minunkin yhteinen.

Runo on Jaakko Löytyn käsialaa, samoin kuin sävel, eli tämä on eräs lastenlaulu nimeltään "Punainen mökki". Tosin taktikoin hieman voittoa silmällä pitäen, ja vaihdoin runoon kaksi sanaa - arvaatteko, mitkä kaksi? ;) Taktikointi kannatti, sillä tänään Itellan työntekijä toi minulle Sarilta pienen palkinnon:


Paketissa oli minun nimelläni varustettu ihanan pirtsakan värinen kynä - mahtoikohan Lennu juoruta Sarille, että se kynä, jolla runon kirjoitin korttiin, oli vähän sutannut...? ;) Ja sitten kynän alla on kaksi aivan ihanaa aidakangaspalaa, molemmat ovat tuollaisia käsinvärjättyjä pastellinvihreän sävyisiä, mutta näkyvät olevan kuitenkin erilaisia. Molempien valmistaja on Polstitches Designs, ja tuossa lukee vielä Dragon Shades, että mitä lie se tarkoittaa... Joka tapauksessa toisen kankaan nimi on Heavens Above ja toinen on Stormy Seas. Molemmat ovat 16 ct aidaa ja 22x30 cm kokoisia paloja. No niin, teknisistä tiedoista viis, tärkeintähän on se tieto, että ne ovat aivan ihania kankaita! :) Tykkään kovasti käsinvärjätystä aidasta, vaikkakaan en koskaan raaski niitä mihinkään käyttää, mutta niitä on kiva aina käydä kangaskaapilla hypistelemässä. ;) No, ehkä näillekin joskus löytyy jokin erityinen käyttötarkoitus, sitä ennen vain huokailen ja ihastelen, että onpas nättejä! :)

Kiitos, Sari, tästä palkinnosta! :) Ja kiitos myös oupsilaisille, jotka äänestitte tuota runoa! :) Minä en muuten äänestänyt itse itseäni... ;)

Minulla on täällä ollut jo eilisillasta asti silmukoiden päättely meneillään, joten valmiin työn kuviakin on luvassa jossain vaiheessa. Tuo päättely vain kestää jonkin aikaa, kun silmukoita on yli 500... Palailen linjoille, kun työ on valmiina. :)

Hauskaa maanantaita! :D

2 kommenttia:

  1. Onnittelut voittajalle! Onpa kiva runo, taidan napata talteen. Mitkä ne kaksi sanaa ovat siinä alkuperäisessä runossa?

    VastaaPoista
  2. Niin siis alunperin runossa sanat menevät: "... ja ystävät ympäri MAAILMAN..." ja sitten: "Me pidettäis hauskaa ja LAULETTAIS..."

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)