Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, maaliskuuta 01, 2009

Helmikuun raporttia ja maaliskuun suunnitelmia

Hurja neulomiskuukausi on nyt takanapäin, ja on aika taas tehdä pieni katsaus, mitä sain kuukaudessa aikaan. Nyt jo tiedän, että ylitin itseni monella tapaa, ja kiitos siitä kuuluu tietysti Lankahamstereille. :)


Helmikuulle asetin itselleni tavoitteeksi neuloa vähintään 3 kiloa lankaa, ja se tavoite toteutui, sillä neuloin lopulta 3222 grammaa! Jouduin kuitenkin ostamaan 100 grammaa lankaa Isovelin loppuessa kesken, eli lankavaraston pienennystä tapahtui 3122 grammaa. Ja koska tuosta ostetusta kerästä tehtyjä grammoja ei saanut laskea hamsterisaldoon, niin hamsterisaldokseni tuli 3219 grammaa. Hyviä lukuja kaikki, en olisi uskonut, että pystyn tähän. :)

Näillä neuleilla nuo lukemat sitten saavutettiin:


Helmikuussa siis valmistuivat:

 • 3.2. Palmikkoponcho (neuloen), langankulutus 526 g
 • 12.2. Neuletakki (neuloen), langankulutus 1091 g
 • 14.2. Kaulaliina (neuloen), langankulutus 222 g
 • 22.2. Viitta (neuloen), langankulutus 813 g
 • 22.2. Kämmekkäät (neuloen), langankulutus 74 g
 • 27.2. Toppi (neuloen), langankulutus 365 g
 • 28.2. Kämmekkäät (neuloen), langankulutus 87 g
 • 28.2. Patakinnas (neuloen, vähän virkaten, pesukonehuovutus), langankulutus 94 g
 • 28.2. Liljankukkia 3 kpl (neuloen, pesukonehuovutus), langankulutus 60 g
---

Koska helmikuu meni totaalisesti neuleiden parissa, on maaliskuussa korkea aika palata ristipistojen pariin. Olen edelleen mukana kahdessa SALissa, ja koska en helmikuun aikana pistänyt ainuttakaan pistoa ristiin, olen auttamattomasti SALien kanssa myöhässä. Vuodenaika-SALin Talvi olisi pitänyt saada helmikuun loppuun mennessä valmiiksi, ja joulukoristekin olisi ollut hyvä ehtiä pistellä. Mutta en ota näistä stressiä, voin vaikka yrittää ottaa jossain vaiheessa aikataulussa kiinni. :) Ristipistorintamalla painaa myös muutaman muun jutun deadline päälle, joten niiden pariin täytynee tässä käydä.

Maaliskuun suuria suunnitelmia ovat siis:

Ristipistoillen
 • Aloita ja tee valmiiksi yksi lahja (kuun puoleenväliin mennessä)
 • Osallistu Violariumin kirjekuorikilpailuun (29.3. mennessä)
 • Aloita yksi ristipistolahja
 • Tee 1-2 joulukoristetta Joulu-SALiin
 • Tee valmiiksi SAL-Vuodenaikojen Talvi (tai ainakin vähän eteenpäin)
 • Tee joulukalenteria eteenpäin
Neuloen
 • Fifi III valmiiksi
 • Helmikuussa jääneet jämälangat loppuun (Malibu, Isoveli, Huopanen)
 • Osta turkoosia Huopasta ja neulo lapaset (+ jämälangat heti pois)
 • Jotain vihreää Project Spectrumin hengessä
Virkaten
Kuten huomaatte, olen nyt neulomisrintamalla niin kaikkeni antanut, etten jaksa laatia mitään isompia suunnitelmia. Katsotaan, mitä tuleman pitää ja millaisia inspiraatioita kevät tuo tullessaan. :) Onneksi on inspiraation lähteenä myös nämä kaksi:Edelleen toivottelen mukavaa alkanutta maaliskuuta, sekä hyvää hiihtolomaviikkoa itselleni ja muille kanssahiihtäjille! ;)

4 kommenttia:

 1. Vau mikä määrä valmistuneita yhdelle kuukaudelle! Mieletöntä :) Ja vielä useampi isokin työ ja noin hienoja kaikki. Oot kyllä aikaansaava :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mieletön tahti sinulla olikin helmikuussa. Puikot taisivat olla lähes koko ajan kätösissä? Hieno suoritus, ei voi kuin hattua nostaa! Kauniita neuleita kaikkinensa. Wau!

  VastaaPoista
 3. oli sulla kieltämättä aikas hurjat nuo hamsteritavotteet mutta niin sää vaan menit ja jopa ylitit ne sairastelusta huolimatta! huh, hitaampia heikottaa. :)

  VastaaPoista
 4. Olet päivittänyt niin ahkeraan ja minä istunut koneella niin vähän, että lukemista on nyt riittänyt.

  Ja voi että kun sinä olet ahkera! Hieno saavutus hamsterille :D Kivoin on tuo ekana neulottu viitta ja patakinnas ja kukat. Minä neuloin helmikuun aikana 16 silmukkaa, joka sekin on tällä hetkellä saavutus minulle. Toivottavasti vielä tulos (minun) paranee. Sinullahan on jo ihan huippu.

  Siitä Kärkkäisestä piti kommentoida. Tänään jo ärsyynnyin kun niiden megamarkkinamikälie mainos oli tunkeutunut meidän postilaatikkoon jo kolmannen kerran ja jouduin toteamaan, että sieltä kai tulee mainos joka viikko. (Muutenhan tänne maalle ei mainoksia juurikaan tule, joten ei ole tarvinut laittaa kieltoa postilaatikkoon.) Selasin sen kuitenkin ja riemastuin kun huomasin, että Kuurat ja Kaarnat oli vain 1,90! Taitaa olla minunkin lankakauppa tästä eteenpäin. Ja ehkä sitä pitää sietää ja selata nuo mainoksetkin hyvien tarjousten toivossa :O)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)