Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, tammikuuta 29, 2009

Yökyöpeli

Taas ollaan yöaikaan koneella... ja minä en edes ole mikään yöihminen, mutta tähän tämä on mennyt, että kun päivällä ei ehdi, niin pakko nipistää unista itselleen vähän käsityö- ja surffailuaikaa. Niin, minähän tosiaan teen käsitöitä surffaillessakin, en ainoastaan lukiessani, tai oikeastaan harvemmin ehdin lukemaan muuta kuin blogeja, ja siinä sitten teen käsitöitä samalla. :)

Tänään oikeastaan en olekaan ehtinyt tehdä käsitöitä ennen kuin vasta yöaikaan, kun lapset nukahtivat (kuopus nukahtaa siis joskus klo 23 maissa). Tai siis mistä "tänään" minä oikein puhun, onhan tässä jo vuorokausi vaihtunut torstaiksi. ;) Mutta jos sanon "tänään", niin tarkoitan sillä keskiviikkoa... eli eilistä. ;) Juu, pitäisi varmasti lähteä nukkumaan, kun huomennakin (eiku tänään torstaina) on kiireinen päivä: aamupäivällä sovittu meno keskustassa, pikainen käväisy kotona ja sitten illaksi töihin. Tänään (eiku eilen keskiviikkona) oli myös aika huisketta, kun oli kaksikin sovittua tapaamista, hoitelin asioita samalla keskustassa ja kävin vielä moikkaamassa sukulaista sairaalassa, kun oli itselläkin sinne päin sopivasti asiaa. Enkä kotiin tultuakaan ehtinyt neuloa, kun värkkäilin tämän tietokoneen kanssa...

... niin siis yksi tärkeä asia, minkä kävin hoitamassa siinä samalla kun hoidin muitakin juoksevia menojani, oli hakea kuopuksen 1-vuotiskuvat valokuvaamosta. :) Ja jotta ehdottomasti asiat menevät tärkeysjärjestykseen, niin kävin samantien skannauttamassa yhden kuvista (meillä ei ole itsellä skanneria, niin käytin skannauspalvelua), jotta pääsen tekemään siitä kuvasta RISTIPISTO-OHJETTA! :D No, ajattelin vaan sillä tavalla, että kun se kuva siinä kerran oli mukana, eikä sitä oltu vielä laitettu kehyksiin, niin kannattaa hoitaa se digitaaliseen muotoon siirto heti, ettei tarvi myöhemmin alkaa kaivamaan kuvaa ulos kehyksistä. Ja tottakai se kuva olisi säilynyt muistitikulla/koneella vaikka kuinka pitkään, että eihän sillä ristipisto-ohjeen tekemisellä nyt niin kiire olisi ollut, enkä minä sitä kerkeä pistelemäänkään, kun on se esikoisenkin 1-vuotiskuvan pistely vielä tosi pahasti kesken... että asiat kiireellisyysjärjestykseen, tietysti. ;)


Mutta tuossa se nyt olisi muokattuna valmiiksi pistelyä varten. ;) En vielä tulostanut ohjetta, mikä kyllä sangen suuresti nyt harmittaa, koska huomasin äsken, että se minun ristipisto-ohjelmani tilttailee... että saankohan tuota enää uloskaan sieltä. No, tulipahan tehtyä. :D Tuon kummempia kuvia kuopuksen 1-vuotiskuvista en tänne sitten laitakaan, vaikka ne oikeat kuvat ovat tietysti miljoona ziljoonaa kertaa söpömpiä. :) Niin ja itse malli on livenä söpöintä maailmassa! :) (tämä on täysin puolueellinen mielipide)

Fifi-huivin kanssa aloitin just äsken neljännen kerän (neulon tässä samalla silmukan tai pari aina, jos sormet haluavat pitää ajatustaukoa kirjoittamisesta...), ja ruuturivejä on nyt 16. Jos nyt oikein osaan laskea, viimeiseen mallikertaan kannattaa varata se viimeinen kerä, sen verran paljon tuota lankaa aina kerrokselle menee... ei noista taida edes sitä suunnittelemaani 20 ruuturiviä saada, mutta tulee sitten sen kokoinen kuin tulee. Ja jos tämä elämä jatkuu näin hektisenä, niin todennäköisesti Fifi ei valmistu tämän kuun puolella, jolloin siirrän sen valmistumisen maaliskuulle. Hamsterikuussahan en aio neuloa mitään aiemmin aloitettuja. ;)

Ja tänään sitten ristipistorintamalla tuli vähän lisää houkutuksia. Mitäs minä lupasinkaan uutena vuotena, että yritän vältellä kaikkia tempauksia... Jää kohta nuo SAL-työt tekemättä, kun olen tunkemassa itseäni taas joka paikkaan. Jos tuo houkutuksen aihe kiinnostaa, niin käykää kurkkaamassa vaikkapa Violariumin blogia. :) Pää pursuaa taas ideoita! :) Toisaalta tuohan ei ole mikään tempaus, vaan kilpailu... eikös kilpailuihin saa osallistua? :) Varsinkin, jos palkintona ei ole edes lankaa... ;) Jollakin on ehkä hiukan vahva kilpailuvietti; Hamsterikisaakin odotan tässä intoa puhkuen! :)

Ei mutta nyt nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)