Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, tammikuuta 01, 2009

Tammikuun tavoitteita

Viime vuonna aloin loppuvuodesta muutaman kuukauden ajan laatia itselleni tavoitteita käsitöiden suhteen, mitä on tarkoitus aina kunkin kalenterikuukauden aikana saada tehtyä. Huomasin, että tällä tavoin sain vähän järjestykseen niitä moninaisia suunnitelmia, joita mielessäni oli, sillä kyllähän niitä suunnitelmia on aina paljon enemmän, mitä aikaa toteuttaa, ja välillä ei tiedä, mitä tekisi ja missä järjestyksessä... Aion siis tänäkin vuonna jatkaa tätä tavoitteiden listaamista, koska se oli ihan kivaa. :) Siinä vaiheessa, kun se lakkaa olemasta kivaa, niin lupaan lopettaa... ;)

Tammikuun aikana aion tehdä ainakin nämä jutut:


Aion neuloa Samos Lollipopista simpukkaneulepuseron. Kenties olen tämän jo ehtinyt aloittaakin ennen kuin tämä blogiteksti (ajastuksella) julkaistaan. Malli on jostain Modasta, mutta en ole laittanut lehden numeroa valitettavasti muistiin silloin, kun otin tästä itselleni kopion... Tarkoitus olisi neuloa tämä alusta loppuun tammikuun aikana.


Aion myöskin aloittaa SAL 2009 Vuodenaika-työtäni, ja Talvesta aloitetaan tällä kertaa. Mallina Couleur d'Etoilen vuodenaikaenkelisydän, ja sitä olisi tarkoitus alkaa mahdollisimman pian pistellä kuvassa näkyvälle kankaalle kuvan langoilla. Tavoitteena saada se myös valmiiksi tammikuun aikana, mutta haastetta lisää se, että se pistellään yhden langan yli pellavalle, enkä ole moista touhua koskaan kokeillut...


Ristipistorintamalla osallistun myös toiseen SALiin eli JouluSAL 2009:ään. Siinä on tarkoituksena tehdä joka kuukausi vähintään yksi joulukoriste alusta loppuun. Heh, en nyt sentään ihan koko tätä joulukalenteria aio tammikuussa huhkia, vaan aion SALin tiimoilta pistellä 1-2 irrallista koristetta, jotka kiinnitetään tähän kalenteriin, ja lisäksi ajattelin vähän aloittaa tekemään itse kalenteria. Tässä haastetta tuo se, että noiden irto-osien materiaalina on plastic canvas, joka on minulle myös ihan uusi juttu...

Ja jos sitten aikaa näiden lisäksi jää, niin ehkä jonkun pienen ja nopeasti valmistuvan neuleen voisin tekaista.

Tällaisia suunnitelmia ja tavoitteita siis tammikuulle. Ei mitään kovin suureellisia, mutta näissäkin varmasti puuhaa riittää. :)

2 kommenttia:

  1. Moikka - olipas eri näköistä... Onnea uudelle blogille! Olen itsekin suunnitellut vaihtoa, juuri samoista syistä kun sinäkin - pitääpä alkaa muokata...

    Onnea suunnitelmillesi!

    VastaaPoista
  2. Mulle ei koko loppuelämä riittäisi tuommoisen käsityömäärän tekemiseen:)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)