Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, tammikuuta 17, 2009

Simpukkaneule

Vuoden ensimmäinen neuletyö on valmiina. Tämän siis aloitin uudenvuoden yönä heti vuoden vaihduttua ja viime yönä sain ommeltua neuleen kasaan. Tässä se nyt on:

Simpukkaneulepusero
Tehty ajalla 1.-17.1.2009
Malli: Moda, ei tietoa numerosta
Suunnittelija: Lea Petäjä
Lanka: Novita Samos Lollipop lohenpunainen (802)
Langankulutus: 479 g
Puikot: 5 mm pyöröt
Koko: M, itselleni
Muuta: Tykkään kyllä ja oli kiva tehdä! :)

Kuten huomaatte, minäkin siirryin tämän uuden blogin myötä laittamaan nuo "tekniset tiedot" tuohon tiivistetysti, niin jospa se vähentäisi vähän tätä lörpöttelyä... ;) Vaikka mukavahan sitä on neuleista lörpötellä. :) Mulla oli tosiaan tuota Samos Lollipopia vuodelta 2006 lankalaatikossa, ja puseroa olen siitä aikonut tehdä. Samoin mallin olen joskus napannut jostain kirjaston Moda-lehdestä samana vuonna, mutta todennäköisesti vanhemman vuosikerran lehdestä, eikä minulla ollut numeroa ylhäällä, että mistä lehdestä se on. Eihän tässä siis ehtinyt mennä kolmea vuotta, ennen kuin sain tuonkin mallin tehtyä. :) Mutta kun alkuun pääsi, niin nopeasti valmistui. :)

Tykkään. Pääntie on kiva, ja nuo 3/4 hihatkin on mukavat. Pusero menee ehdottomasti pitoon! :) Tosin tämä jää odottamaan kyllä nyt kevään tuloa, sillä tällä hetkellä villaneuleita on kivempi pitää kuin puuvillaisia. Tätä oli myös mukava tehdä, sillä mallineule oli helppo ja sen oppi äkkiä ulkoa, mutta kuitenkin yksi mallikerta oli 12 kerrosta, että siihen ei ehtinyt tylsistyä. Ja paksulla langalla ja paksuilla puikoilla tuli vauhdilla valmista.

Eipä muuta, minä jatkan nyt niiden violettien sukkieni tekoa - ei siis sinisten, vaikka edellisen postauksen kuva voi niin väittääkin. ;) Ja ehkäpä tässä pitäisi välillä ristipistojakin vilkaista... Hyvää viikonlopun jatkoa! :)

13 kommenttia:

 1. Kaunis pusero. :)
  Itse tykkään myös ton pituisista hihoista. Jos olis malli, tekisin itselleni tolla mallilla puseron.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis ja äkkiä sinä sen teit. Väri sopii hyvin sinulle. Tykkään itsekin.

  VastaaPoista
 3. Sievä pusero.<3 ..ja nopeastippa tuon tikuttelit.

  VastaaPoista
 4. Tulipas siitä nätti! Minullakin on tuota samaa sävyä 600 g odottamassa neulojaa ;)

  VastaaPoista
 5. Nätti pusero! Tykkään tuosta väristä! Ja joutuisaanpa sinä tikuttelit. :)

  VastaaPoista
 6. Mietin tässä, että paljonko teiltä muilta menee kuukaudessa rahaa käsityöharrastukseen? Onko 50 euroa kuukaudessa teidän mielestä paljon vai vähän?

  VastaaPoista
 7. sehän se nopsaan valmistu sit kun alkuun pääsi! :)

  VastaaPoista
 8. Pääntie on tosiaan ihan erityisen kaunis!

  VastaaPoista
 9. Tuo vanha blogisi olikin tutumpi :) Aina ei ihan pysy kärryillä tässä blogimaailmassa, kun niin paljon seuraa useampaa blogia.

  VastaaPoista
 10. Kaunis pusero. Samos on kyllä itselläni novitan langoista ehdottomia suosikkeja. Nopea neuloa ja ihanan kuohkeaa:)

  VastaaPoista
 11. En ole blogisi suhteen täysin ajantasalla (jääny vähän rästiin blogien lukemiset), joten en (vielä) kommentoi mitään sen suhteen... Pyytäisin vain piipahtamaan blogissani, http://maajo85.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. Kaunis pusero! Kiva väri ja malli! Olet ollut tosi ahkerana.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)