Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, tammikuuta 31, 2009

Gallupin tuloksia

Hoksasin tässä just, kun sain edellisen postauksen lähetettyä, että tuo sivupalkissa ollut kädentaitoaiheinen gallupkin on ehtinyt sulkeutua. Tässä pikaiseen vain tuloksia:


Kiva oli tietää, mitä käsitöitä täällä kävijät harrastavat. :) Oikeastaan jotain tuon suuntaista jakaumaa osasin odottaakin. Ja erittäin positiivista huomata, että ainoastaan kaksi lukijaa ei harrasta mitään käsitöitä, eli täällä käy oikeasti lukemassa ihmisiä, joita kiinnostaa käsityöt eikä niinkään kirjoittajan elämän kurkkiminen. ;) Tai mistäs minä tiedän teidän aivoituksianne. :D

Mutta siis kiitos kaikille, jotka jaksoitte laitella rasteja ruutuun! :) Siirrän nyt tuon sulkeutuneen gallupin tuloksineen jonnekin vähän alemmas blogin sivupalkissa; siellä niitä tuloksia voi käydä kurkkimassa sitten myöhemminkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)