Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, tammikuuta 31, 2009

Äidin jalanjäljissä

Oikeastaan otsikon pitäisi olla "Äidin kädenjäljissä", mutta voiko niin sanoa? :)

Joka tapauksessa meikäläisen virtapiikki riitti eilen vielä siihen, että sain työpöydän tärkeiden papereiden laatikon selvitettyä ja vielä järjesteltyä kaksi muutakin työpöydän laatikkoa, joita tuo kuopus on kiitettävästi käynyt vähän sekoittamassa. Ja sitten otin itseäni niskasta kiinni ja pakottauduin järjestelemään esikoisen huoneen lipaston laatikot. Puhhuijaa, koko lipastollinen täynnä herran taideteoksia ja piirustus- ja askarteluvälineitä, kaikki ihan sekaisin keskenään. ;) Ja melkein yksi laatikko tuli täyteen valmiita hamahelmitöitä - siis missä välissä tuo niitä ehtii askarrella? :) Mutta olipas mukava saada laatikot järjestykseen, ja aika moni taideteos pääsi huoneen seinällekin. Kivalta näyttää nyt pojan huone, kun ei ihan vitivalkoiset seinät vaan paista, vaan on värikkäitä maalauksia piristysruiskeena. :)

No niistä laatikoista sitten löytyi myös ompelukuvat, ja poika olisi heti eilen illalla halunnut alkaa ommella, mutta lupasin, että jos sitten vasta tänä päivänä aloittaisi, kun meni illalla aika myöhään sen järjestelyn kanssa. Tänään poika pisti omaa ompelukuvaa alkuun, ja halusi ottaa siitä ihan itse valokuvan, ja antoi vielä luvan laittaa tänne blogiinkin:

Yhdessä laitoimme tuota pipon tupsun kohtaa alkuun, ja poika halusi ensin, että täytetään kaikki reikien välit, mutta sitten kun hän alkoi itsekseen tekemään, niin huomasi, että osaakin vain tehdä niin, että menee tuo lanka joka toisesta yli ja joka toisesta ali, ja sitten hän kyllästyikin tekemään, kun huomasi, ettei täydellisyyteen pyrkiminen olekaan niin helppoa. ;) Perfektionismi kulkee suvussa... Niin ja hän tuli tuon keskeneräisen kuvansa kanssa minun luo, että nyt otetaan valokuva. Ihan niin kuin minäkin näitä tekeleitäni olen jatkuvasti kuvaamassa, on vissiin seurannut tarkasti vierestä. ;)

Eipä muuta tähän hätään. Tulen vielä tämän päivän aikana tekemään jonkinsortin kuukausiraporttia ja laatimaan suunnitelmia helmikuulle... palaillaan siis! :)

3 kommenttia:

  1. Niinhän ompelukuvia mun tietääkseni tehdäänkin - joka toisesta yli ja joka toisesta ali. Sitten kun on ommeltu ympäriinsä niin, ommellaan toinen kierros vielä, ja sillä kerroksella sitten täyttyvät ne loputkin kohdat.

    VastaaPoista
  2. Leenan kanssa samaa mieltä, että ensin yhdet tikit ja sitten tullaan takaisinpäin ja täytetään välit.

    Meillä löytyy vieläkin kaikenlaisia lasten käsitöitä,mutta nyt osa joutuu jo aitan seinälle! :-)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)