Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2017

Tuunattu

Työnantaja teetätti meidän tiimiläisille työasuiksi hupparit/puserot toiveiden mukaan. Kankaiden värivaihtoehdot olivat todella ankeat, ja päädyinkin valitsemaan luonnonvalkoisen hupparin, jonka jo heti siinä vaiheessa päätin värjätä valmiina. Valitsin väriksi Nitorin korallinpunaisen pesukonevärin, jolla huppari värjäytyikin erinomaisesti. Silti tuntui, että se yhä kaipasi lisää väriä. Koska hupussa ei ollut nyöriä, lähdin sellaista hankkimaan ja samalla etsin jotain muutakin väriläiskää yksivärisen puseron piristeeksi.


Ensin löysin nuo napit puseron koristeeksi, mutta kun kivaa nyöriä ei löytynyt nappeihin sopivaksi, ostinkin puuvillalankaa, josta virkkasin nyörin. Kotoa löytyi vielä keltaistakin lankaa.

Virkattu nyöri
Tehty: 19.4.2017
Malli: Kiinteitä silmukoita ketjusilmukkaketjuun
Lanka: Puppets Lyric pinkki (5025) ja oranssi (5037), Novita Cotton Soft keltainen (269)
Langankulutus: 8 g
Virkkuukoukku: 3 mm
Koko: n. 160 cm pitkä
Muuta: Hupparin huppuun

Nyt huppari näyttää siltä, että olen saattanut pitää sitä päälläni pari päivää, ja huomenna pistän sen töihin työasukseni.

4 kommenttia:

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)