Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, maaliskuuta 02, 2017

Oi Aurora, kaikkiko katoaa?

Miks nykyään on koko ajan jossain lankatarjouksia?


Eipä silti, taisin jo muutama viikko sitten täällä mainita, että käyn ostamassa nämä 7 veljeksen Aurorat maaliskuussa, kunhan tulee sinne päin kaupunkia käyntiä, missä näitä myydään halvimmalla. Mutta Tokmanni repäisi ja myi näitä 2 kerää kympillä. Se kaupungin halvin normaalihinta olisi ollut 5,50 e/kerä, eli tässähän säästi aika reippaastikin, kun kuitenkin olin näitä aikeissa ostaa.

AdLibriksellä olisi sitten koko maaliskuun kaikki langat -25%. Jospa sieltä tekisin tilauksen loppukuusta (lasku menisi huhtikuulle). Itselle tuleviin neuleisiin on jo lankaa riittämiin, mutta lahjaneuleiden tarve on loputon, eikä niihin aina löydy sitä sopivaa lankaa, vaikka toki ensisijaisesti koitan penkaista ensin oman varastoni. Mutta hyvä, että voi hyödyntää tarjouksia myös lahjaneulelankoihinkin! :)

6 kommenttia:

 1. Kauniit langat varsinkin tuo keltainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuntuu olevan suosittu väri. Diilasin sitä pari kerää työkaverillekin samalla kauppreissulla. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla nyt sellainen kelta-oranssi-pinkki-lila-yhdistelmä vahvoilla tällä hetkellä, kun ihastuin ohjeeseen, johon tulee siis nämä kuvan kerät ja sitten värjäsin samoja värejä myös omassa väripadassani. :)

   Poista
 3. Ihania värejä todellakin. Täytyykin muistaa tuo Adlibriksen tarjous.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tää on kyllä pitkästä aikaa kunnon piristysväripläjäys Novitan lankavalikoimaan! AdLibriksellä ei vaan ole näitä kevään uutuuslankoja ja -värejä Novitalta, mut sieltähän saa mm. Dropsin lankoja ja paljon muutakin. Mää aattelin tilata sellaisia, joita nyt muutenkin menee jatkuvasti, mutta vain hyödyntäen edullisemman hinnan.

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)