Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, elokuuta 02, 2016

Jämälangat peitoksi

Jämä-jämätäkki kiipes puikoille.
Tuli peitto vankka, jämälangat söi.
Maurinko varvas peiton ylleen saa?
Jämä-jämätäkki - kiitos langoille!

Vaaka-peitto
Tehty ajalla: 26.6.-21.7.2016
Malli: Vaaka-tilkut 20x20 cm kulmasta kulmaan neulottuna
Lanka: Novita 7 veljestä luonnonvalkoinen (010), maitosuklaa (661), oranssi (278), vaaleanruskea (627), Raita karnevaali (873) + ohuiden sukkalankojen jämiä kaksinkertaisena (Novita Pikkusisko, Novita Ticotico, Austermann Step, Drops Fabel, Frost, Handdyed in Knitlob's Lair: Väinämöinen)
Langankulutus: 729 g
Puikot: 3,5 mm + virkkuukoukku 3,5 mm
Koko: 85x110 cm
Muuta: Hyväntekeväisyyteen seurakunnan kautta 

Tämä peitto söi melkoisesti jämälankoja! Käytin tähän kaikki ohuet sukkalankani kaksinkertaisena - ja niitä oli todellakin monta pikkuriikkistä nöttöstä! - sekä kaikki 7 veljekset, mitä kaapistani löytyi. Ihan ei riittänytkään, sillä jouduin lainaamaan äidiltä 13 grammaa luonnonvalkoista 7 veljestä, jotta sain ommeltua viimeisen 15 cm noita tilkkuja yhteen (oma lanka loppui siinä vaiheessa kesken!) ja virkattua pienen reunuksen peitolle. Peitto valmistui äidin luona jo parisen viikkoa sitten, mutta nyt vasta on rauhallinen hetki tästä kirjoittaa blogiin. :)

Vien peiton työkaverilleni lähetyssihteerille sitten, kun joskus menen siihen työpisteeseen kokoukseen. Hän toimittaa peiton eteenpäin tarvitsevalle, lähtee luultavasti jonkun lähetystyöntekijän matkassa maailmalle. Nyt kuitenkin vielä vietän hiukan lomapäiviä. :)

12 kommenttia:

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)