Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, elokuuta 05, 2015

Syksy

Eräs blogini lukija mainitsi kommentissaan, kuinka arkirytmiin palatessa saa niin paljon enemmän aikaiseksi. Olen ihan samaa mieltä! Minä tunnustaudun ihan täysin arki-ihmiseksi, enkä lainkaan loma- tai juhlapyhäihmiseksi. Kun päivät kulkevat tiettyjen rutiinien rytmittämänä, myös se vapaampi aika tulee käytettyä tehokkaammin, eikä vain pelaa jotain Farm Heroesia netissä (vaikka pelaan kyllä sitäkin aina kun syön aamiaista, tänä aamuna pääsin tasolle 762...). Myös blogipäivitykset näyttävät tihenevän heti, kun olen palannut arkirytmiin. :)

Edellisen ristipistopäivityksen kohdalla kyselin, haluavatko blogin lukijat nähdä ristipistoista myös välipäivityksiä vai pelkästään valmiita, ja aika moni tuntui tykkäävän myös niiden keskeneräisten katselemisesta. Koska tämä tekeillä oleva ristipistoni on viisiosainen, on aika helppoa tehdä välipäivityksiä aina kunkin osan jälkeen. Tässä niistä ensimmäinen:


Vuodenaikatyö on jälleen tulossa. Jos joku ihmettelee, miksi minulla on viisi vuodenaikaa, niin tässä sarjassa on tosiaan kaksi eri mallia talveen, enkä osannut päättää, kumman tekisin, joten päätin tehdä molemmat. Aloitin syksystä, enkä pelkästään siitä syystä, että se on lempivuodenaikani, vaan se nyt vain sattuu tulemaan tähän työhön kankaan keskelle. Tarkkaavainen huomaa, että syksyn yläpuolelle ehdin eilen illalla aloittaa hieman jo kesääkin, jossa onkin sitten ihan eri värimaailma.

Tätä syksyistä kuvaa pistellessäni tunsin jälleen sydämessäni läikähdyksen ja muistin, miksi oikein syksyä rakastan! :) Jo pelkästään kuvana syksyn värit sykähdyttävät sisimpääni, saati sitten, kun oikeasti pääsee reippailemaan luontoon upean väriloiston keskelle! Ruskan loistoa odotellessa... :)

Ristipistoilijoille muuten tiedoksi: minulla on Huuto.netissä myynnissä yksi ristipistopakkaus kankoineen ja lankoineen, on itse asiassa ollut siellä jo aika pitkään. Käykäähän huutamassa, jos kiinnostaa! Pääset kohteeseen klikkaamalla tätä linkkiä.

Värikästä viikon jatkoa! :)

 

2 kommenttia:

  1. Piiiitkästä aikaa blogikierroksella ja eksyin tännekin toviksi jo pari päivää sitten. Ensinnäkin aivan IHANA oli lukea että olet saanut oikeanlaista apua ja voit noin paljon paremmin ja olet päässyt takaisin töihin! Tuli tosi hyvä mieli sinun puolesta :) Toisekseen IHANIA ristipistoja olet tehnyt, ja muitakin käsitöitä toki, mutta erityisesti ristipistoja kiertelin ihastelemassa. Upea peitto ja vuodenaikatöitä ja jos sun vaikka mitä. Tämä sydän on yksi lempparimalleistani, kaunis on pisteltynä! Aurinkoisia ja ihania syksyisiä päiviä! - Lennu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Olet ollut usein mielessäni tätäkin mallia pistellessäni, koska sinähän tämänkin olet minulle aikoinaan myynyt. ;) Tästä tulee kyllä aivan ihana kokonaisuus, kesä on melkein jo hahmottunut tuohon syksyn yläpuolelle. Tulehan uudestaankin kurkkaamaan, varmaankin viikon sisällä saadaan tähän malliin jatkoa tänne näytille. :)

      Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)