Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, lokakuuta 20, 2014

Viikon pistot: Merimaisema (3. viikko)

Menneen pistelyviikon aikana tuli oikeastikin käytyä meren rannalla (tai siis mehän olemme koko ajan meren rannalla), ja kovin samanlaiselta se maisema näyttää livenä kuin tässä pistelytyössäkin:


Meri ei vieläkään tästä maisemasta kunnolla hahmotu, vaikka vaahtopäitä onkin jo valmiina, ja joku siellä yrittää seilatakin tyhjän päällä. ;) Koska tässä on valmiina jo kaikki kahdella säikeellä pisteltävät ristipistot ja hiukan aloitettu yhdellä säikeellä pistelyä, sehän tarkoittaa sitä, että noilla yhden säikeen risti- ja jälkipistoilla on taas todella suuri merkitys tässäkin kuvassa. :)

Minulla ei ole vielä aavistustakaan, minkä ristipistotyön aloitan sen jälkeen, kun olen saanut tämän valmiiksi. Onneksi ylihuomenna lukujärjestyksessäni lukee työhuoneen kaappien eli lähinnä käsityötarvikkeideni läpikäymistä, joten siinä samalla todennäköisesti se seuraava ristipistotyökin sieltä hahmottuu. Tänään pojat ovat saaneet syyslomansa kunniaksi siivota lastenhuoneen kaapit, joissa ei ollutkaan iso homma, kun ne on siivottu viimeksi alkukesästä, ja suhteellisen hyvin on pysyneet järjestyksessäkin. Mutta hyvä ne on aina järjestellä uudestaan, sanoo hän, joka rakastaa siivoamista ja järjestelyä... :) (esim. omaa käsityökaappia on aina kiva järjestellä, vaikkei se ole edes sotkuinen)

Ahkeraa alkanutta syyslomaviikkoa! :)


2 kommenttia:

 1. Tästäkin ristipistotyöstäsi näyttää tulevan ihastuttava taulu. Maisema on muuttunut viimeviikkoista selvästi merellisemmäksi. Kauniita ovat nuo vaahtopäiden yllä lentävät lokit. Mielenkiintoista nähdä, millaiselta merimaisema näyttää seuraavan kerran.
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän se näytä seuraavan kerran aika lailla valmiilta. :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)