Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, kesäkuuta 13, 2014

Metsäpolku

Viikko sitten arvelin, että tässä ristipistotyössä tulisi vielä yksi väliaikakatsaus ennen valmiin työn esittelyä. Pistelyn edetessä totesin kuitenkin, että olisipa hassua tehdä välikatsaus työstä, josta puuttuu enää ihan muutamia pistoja, joten päätin hiukan lisätä päivittäistä pistelyaikaani saadakseni tämän valmiiksi ennen perjantai-iltaa. Yleensähän siis pistelen joka ilta yhden äänikirjan cd-levyllisen verran, eli noin 70 minuuttia. Sitten eräänä iltana alkuviikosta huomasin vain jatkaneeni pistelyä havahtuen jossain vaiheessa, että Lars Svedberg on tainnut mennä jo nukkumaan, joten pitäisiköhän minunkin pikkuhiljaa lopetella pisteleminen. :) Seuraavina iltoina tulikin tavakseni jatkaa pistelyä vielä Larsin hiljennyttyäkin, jotta saan tämän varmasti valmiiksi ennen tätä postausta.

Ja mukavahan tätä oli pistellä vaikka vähän pidempäänkin kerralla, sillä parhaat osuudet olivat jäljellä viimeisenä! :)


Ristipistoissa on mielestäni parasta jälkipistot! :) Tässä työssä (ja muissa samaan sarjaan kuuluvissa) on aivan ihanan paljon jälkipistoja, lisäksi niitä tehdään kahdeksalla eri värillä. Jälkipistoilla on tässä erityisen suuri merkitys työn lopputulokseen, sillä koko kuvan idea tulee esiin vasta jälkipistojen valmistuttua. Joko nyt ymmärrätte, mitä tarkoitin sillä, että paras osuus oli jäljellä viimeisenä? :)

Jälkipistojen myötä myös kaikki metsäpolun varrella liikuskelevat puput tulivat vihdoin esiin. Saatko laskettua kuvasta, montako pupua tässä on yhteensä? (kerron vastauksen postauksen lopussa)

Ja tässä Metsäpolku ihan kokonaan valmiina, eli kehystettynä:

Metsäpolku
Tehty ajalla: 17.5.-13.6.2014
Malli: Permin/Ateljé Margaretha: Metsäpolku (ristipistopakkaus 12-2502)
Kangas: 14 ct ecrunvärinen aida
Langat: DMC 676, 3828, 976, 3348, 988, 3345, 368, 502, 501, 500, 938, 3024, 3022, 844, 3371
Pistot: Risti- ja jälkipistoja
Koko: 136x96 pistoa, n. 24x17 cm
Viimeistely: Taulu, kehys 24x30 cm
Muuta: Tykkään!

Kehyksen lasi heijastaa aika paljon, joten niitä pupuja kannattaa laskeskella tuosta aiemmasta kehyksettömästä kuvasta, paremminhan ne löytää, jos klikkaa kuvaa suuremmaksi. :)

Tämä oli nyt ensimmäinen sarjasta samantyylisiä eläintauluja. Sarjan seuraava osa pääsee pisteltäväksi huomenna, ja ensi viikon perjantai-iltana sitten näette siitä ensimmäisen vilauksen. :)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)

ps. Oikea vastaus on 7.

 

14 kommenttia:

 1. Kaunis ristipistotaulu, siinä on kesätunnelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saattaahan tuossa kesääkin olla, minusta tämä on enemmän keväisen oloinen. Vaikka syksyhän se on minulla aina mielessä, niin nytkin. :)

   Poista
 2. Oi että osaakin olla kaunis ja on ollut todella isotöinen.
  'Ihanaa viikonloppua.sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eivät käsityöt ole koskaan "isotöisiä", niitähän on hauska tehdä, ei sitä ajattele "työnä"! :) Sitä paitsi mikään käsityö, joka valmistuu neljässä viikossa, ei voi olla kovin isotöinen, olen minä paljon isompiakin pistelyjä tehnyt. :)

   Poista
 3. Kaunis taulu! Mielenkiinnolla odotan millaisia muut sarjan taulut ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän ne muutkin taulut tässä vähitellen paljastu. :)

   Poista
 4. Moikka pitkästä aikaa! Kivoja kuvia oli taas täällä käsitöiden maailmasta. Viimeisimmän postauksen kuvat näyttivät tutuilta, äiti on tehnyt vastaavia joskus. Mukavaa kesäkuuta teidän sakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teidän äitiltä olen yhden niistä sarjan malleista saanutkin, kun niitä aikoinani metsästin "kissojen ja koirien kanssa". Osa sarjan malleista kun ovat olleet myynnissä joskus viime vuosituhannella, eikä niitä siis saanut mistään enää siinä vaiheessa, kun minä aloin näitä bongailla. Mutta blogin ja siskosi kautta sain ne puuttuvatkin mallit hankittua. :)

   Poista
 5. Tulipa siitä ihana taulu ja loput jänöjussitkin löytyi, kunhan vähän etsiskeli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva, että löytyivät. Isäntä löysi ensin 2, sitten 3 - lapset löysivät heti ensivilkaisulla kaikki 7. :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)