Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, toukokuuta 30, 2014

Viikon pistot - Metsäpolku (2. viikko)

Viikon verran on taas pistelty Metsäpolkua eteenpäin.


Viikko sitten muutama kommentoi löytävänsä tuosta jo yhden metsän asukin hahmon, nyt pitäisi toinenkin kaveri olla löydettävissä, vaikka se mahtaa olla ujompaa sorttia, kun maastoutuu vielä tässä vaiheessa aika kiitettävästi. Mutta kyllä sekin siitä sitten esiin hypähtää, kunhan työ on kokonaan valmis. Ja ehkä niitä kavereita ilmestyy tähän vielä lisääkin... :) Maisema on myös alkanut vihertää tämän toisen pistelyviikon aikana, ja eri sävyisiä vihreitä tästä työstä löytyykin vaikka kuinka paljon, vaikka tokihan tuolla luonnossa niitä vihreän sävyjä on tähän aikaan vuodesta paljon enemmän havaittavissa. Ei mahda DMC eikä mikään muukaan lankafirma kyetä valmistamaan kaikkia maailman vihreän (tai muunkaan värin) sävyjä, mutta hienosti he kyllä yrittävät luontoa jäljitellä. :)

Kauppasin taannoin täällä blogissa muutamaa ristipistomallia. Enkelimallit menivät heti kaupaksi, musiikkiaiheiselle mallille ei ollut kysyntää. Laitoin sen nyt myyntiin Huuto.netiin, joten kiinnostuneet voivat käydä katsomassa ja toivottavasti myös ostamassa sen tämän linkin takaa.

Mukavaa viikonloppua ja hyvää alkavaa lomaa kaikille koululaisille ja opettajille! :) Meilläkin arki muuttuu nyt reiluksi pariksi kuukaudeksi, vaikka aika pitkältihän se samanlaisena pyörii päivästä toiseen, lapset ovat vaan nyt myös arkiaamupäivät kotona. :)

4 kommenttia:

 1. Kiva nähdä, miten Metsäpolku etenee :) Vihreän sävyt on minulta koko ajan lankavarastoista loppu, kun tykkään vihreästä niin paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole niin hirveästi vihreän ystävä, mutta tietyn sävyiset (= kirkkaan vihreä ja lime) kelpaavat. :) Joskus on tietysti vihreämpiä kausia, mutta nyt olen enemmän noihin "tyttöjen väreihin" kallellani tällä hetkellä. ;)

   Poista
 2. Hieno! Tässä alkaa tehdä mieli kaivaa ristipistotyö esille :D

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)