Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, toukokuuta 12, 2014

Tasaraitaa kolmella värillä

Lupasin seuraaviin myssyihini vähän vaihtelua edellisiin verrattuna. Tasaraitaisia ovat nämäkin, mutta eivät kahdella vaan kolmella värillä! ;) Jottei ihan liikaa vaihtelua tulisi, molemmat myssyt on muuten keskenään samanlaiset, ainoastaan värit ovat erit.

Sytomyssyt 2 kpl
Tehty ajalla: 8.-10.5.2014
Malli: Perusmyssy päälaelta alkaen, tasaraitaa
Lanka: Crelando Spring oranssi (15-1153 TCX), roosa (17-1927 TCX), luonnonvalkoinen (12-5202 TCX), tummansininen (19-4027 TCX), vaaleansininen (14-4512 TCX)
Langankulutus: Myssy 1: 52 g, Myssy 2: 50 g, yhteensä 102 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: Myssy 1: n. 58 cm, Myssy 2: 56 cm
Muuta: Oysiin

Se minua aina vaan jaksaa hämmästyttää, että jos virkkaaja, virkkuukoukku, lanka sekä silmukka- ja kerrosmäärät pysyvät samana, kuinka myssyistä voi tulla keskenään niin erikokoisia? Tällä langalla ja silmukkamäärillä olen saanut aikaiseksi pääasiassa 60-senttisiä myssyjä, osa on ollut jopa 62-senttisiä, mutta näistä kahdesta tulikin 58- ja 56-senttiset. Kahdessa keskenään periaatteessa samanlaisessa myssyssä voi olla kokoeroa siis jopa kuusi senttiä! Ehkäpä toisena päivänä tulee tehtyä löysemmin rantein, toisina taas vähän kireämmällä otteella. Kaikille myssyille löytyy kuitenkin sopivankokoinen pää, joten saavathan nämä erilaisia ollakin.

Vielä on luvassa yksi myssypäivitys tälle keväälle, ne ovatkin sitten jotain muuta kuin tätä perusmyssyä. Vaikka kyllä niihinkin voin soveltaa perusmyssyissä tutuksi tulleita juttuja. :)

Hyvää Snellmanin päivää ja alkanutta uutta viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)