Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, toukokuuta 08, 2014

Kolme kohoraitaista

Sytomyssyjä valmistuu näemmä parin-kolmen myssyn erissä. Viimeksi esiteltiin pari tasaraitaista, nyt taasen kolme kohoraitaista myssyä. Seuraavana on jälleen tasaraitaisia vuorossa, luultavimmin niitäkin kolme kappaletta. ;)

Sytomyssyt 3 kpl
Tehty ajalla: 3.-6.5.2014
Malli: Perusmyssy päälaelta alkaen, kohoraidoilla
Lanka: Crelando Spring roosa (17-1927 TCX), mintunvihreä (13-5412 TCX), tummansininen (19-4027 TCX), ruskea (17-1340 TCX) ja vaaleansininen (14-4512 TCX)
Langankulutus: Myssy 1: 59 g, Myssy 2: 62 g, Myssy 3: 65 g, yhteensä 186 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: Kaikki n. 60 cm
Muuta: Oysiin

Koittakaa vielä vähän aikaa kestää näitä myssypostauksia, ei näitä enää ole niin monta tulossa, kun myssylangatkin pian loppuvat. :) Ensi viikolla ajattelin näitä toimittaa eteenpäin, joten siihen mennessä olisi ihan mukavaa saada kaikki tähän tarkoitukseen varaamani langat muunnettua myssyiksi. :) Paitsi että mitähän minä sille myssynvientireissulle sitten otan käsilaukkukäsityöksi...? ;)

Olen nyt tehnyt ohjeen tästä virkatusta päälaelta aloitettavasta perusmyssystä (linkki), löydät ohjeen myös tuosta blogini sivupalkista joko otsakkeen "Sivut" tai "Omat ohjeeni" alta. Mitään erityisen kummallista tässä ohjeessa ei ole, ja varmasti moni muukin on virkannut samantyylisiä myssyjä. Joskus varmaan yli vuosi sitten Matleena kysyi minulta tämän myssyn ohjetta sähköpostitse sytomyssyiltaa varten, silloin sen hänelle pikaisesti kirjoitin, ja ajattelin jossain vaiheessa laittaa tänne blogiinkin. Nyt sitten muistin sen viimein tehdä. :) Mallihan on oikeasti nimensä mukaan "perusmyssy", jota pystyy muuntelemaan mielin määrin. Mutta jos jotakuta kiinnostaa tietää, kuinka minä nuo myssyt virkkaan, niin ohjeesta se nyt selviää. :)

Toimeliasta torstaipäivää! :)

8 kommenttia:

 1. Höh, minä jo yhden kommeentin jätin, mutta se taisi kadota bittiavaruuteen. :( No otetaanpa uusiksi. Siis ensinnäkin ihailin noita raikkaan värisiä myssyjä, ne on kauniita. Toiseksi kiittelin ohjeeesta ja kysyin, saanhan laittaa linkin siihen Hyviin sytomyssyohjeisiini oikein kuvan kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu, voit laittaa linkin, ja valita tuolta ohjeesta jonkin sopivan kuvan siihen tarkoitukseen. Oli aikomukseni sinulle jättää tästä ohjeen julkaisemisesta tietoakin, mutta en vielä ehtinyt. :)

   Poista
  2. Kiitos! :) Olinpa minä muuten kerrankin nopea.

   Poista
  3. Oleppa hyvä! :) Minullakin on ollut tässä taas kaikenlaista, en ole ehtinyt kuin käväistä koneen äärellä tänään (postaushan tuli ajastuksella).

   Poista
 2. Upeita myssyjä olet taas saanut aikaan.

  VastaaPoista
 3. Sieviä Marin myssyjä. Kiva kun ohjekin on saatavilla.:)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)