Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, huhtikuuta 30, 2014

Mintturaitaa

Sytomyssyily jatkuu Lidlistä talvella ostamieni lankojen parissa. Päätin ottaa nyt vuoroon mintunvihreät langat, koska ensinnäkin niitä on neljä kerää (joitakin värejä on vain kaksi kerää), enkä ollut sitä väriä ehtinyt vielä käyttää muuhun kuin mintunvihreän Miamin kanssa yhdessä yhteen myssyyn. Toisekseen tuollaisen "pikkuvauvan mintunvihreän" yhdistäminen muihin väreihin on aika haastavaa niin, että saisi lopputuloksesta aikuismaisen entistä vauvamaisemman sijaan. ;) Siksi ajattelin virkata nuo minttuiset pois tässä vaiheessa, kun niitä muita värejäkin on ehdolla vielä runsaasti.

Sytomyssyt 2 kpl
Tehty ajalla: 27.-30.4.2014
Malli: Perusmyssy päälaelta, kohoraidat
Lanka: Crelando Spring mintunvihreä (13-5412 TCX), ruskea (17-1340 TCX) ja tummansininen (19-4027 TCX)
Langankulutus: Myssy 1: 61 g, Myssy 2: 59 g, yhteensä 120 g
Virkkuukoukku: 3,5 mm
Koko: Myssy 1: n. 60 cm, Myssy 2: n. 58 cm
Muuta: Oysiin

Hassua taas huomata, että vaikka tein täsmälleen samalla silmukka- ja kerrosmäärällä, niin toisen pipon ympärys on pari senttiä toista vähemmän! :)

Noilla kapeilla kohoraidoilla - jotka on siis tehty virkkaamalla vain silmukan takareunasta - koitin tuoda pipoihin vähän reippautta ja maskuliinisuutta, ettei tuo "vauvanväri" siitä korostu. Voisin kuvitella näiden päätyvän miesten käyttöön, heille sopivia sytomyssyjähän on muutenkin vähemmän tarjolla.

Mintunvihreää lankaa on edelleen jäljellä, joten sen virkkaaminen myssyiksi jatkuu edelleen. Tänään en kuitenkaan ehdi enää valmiiksi asti myssyjä tekemään, joten nämä jäävät tämän kuun viimeisiksi käsitöiksi. Illan mittaan on tarkoitus vielä laatia tämän kuun käsityöraportti blogiin, ja syytä on myös mennä tänä iltana tavallista aikaisemmin nukkumaan - huomennahan on ikkunanpesupäivä, joten virtaa tarvitaan! :) Vointi ei kyllä ole mikään paras mahdollinen ikkunanpesua ajatellen, mutta koska olen aina ennenkin pessyt ikkunat toukokuun ensimmäisenä päivänä, niin totta kai pesen ne nytkin. Eihän sitä paitsi ole edes taattua, että vointini tästä kohenisi, eli näillä voimilla mennään, mitä annettu on. :)

Palaillaan kuitenkin hetken kuluttua kuukausiraportin kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)