Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, maaliskuuta 03, 2014

Ristipistoarvonta!

Haluan laittaa muutaman hiljattain tekemäni talvisen ristipistomallin kiertoon. Koska en jaksa alkaa myyntihässäkkään, päätin järjestää näistä ARVONNAN! :)


Voit käydä katsomassa näistä pistelyistä omat versioni näistä linkeistä: Lumisadepallo 1lumisadepallo 2 ja valokranssi. Tosin tuon ensimmäisen lumipallon mallia muuttelin vähän mielusammaksi, mutta idea käynee selville. Myös tätä ylläolevaa kuvaa klikkamalla saat sen suuremmaksi parempaa tarkastelua varten.

Arvonnan palkintona on siis kaikki nämä kolme mallia yhdessä paketissa. Nämä ovat pelkkiä malleja, eivät siis sisällä kangasta, lankaa eikä viimeistelytarvikkeita. DMC:n värikoodit löytyy kaikista (yhteen malliin olen ne itse kirjoittanut, kun siitä ne puuttuivat).

Arvontaan voit osallistua jättämällä siitä kommentin tämän postauksen kommenttilaatikkoon, mieluiten jonkinlaisten yhteystietojesi kera (blogiosoite tai sähköposti; jos et halua laittaa sähköpostiosoitettasi julkisesti, voit ilmoittaa sen minulle osoitteeseen marska_77@yahoo.com, mutta laita siinäkin tapauksessa tieto arvontaan osallistumisesta kommenttilaatikkoon). Nimi tai nimimerkki on välttämätöntä laittaa myös kommenttiin!

Osallistumisaikaa on la 15.3. klo 23:59 saakka; arvon palkinnon su 16.3.

Toivon, että tähän postaukseen ei jätetä muita kommentteja kuin arvontaan osallistumistietoja; lisäksi pyydän jättämään vain yhden kommentin per osallistuja. Jokaisella osallistujalla on yksi arpa käytössään.

Onnea arvontaan! :)

12 kommenttia:

 1. Noistahan saa kivat joulukorttimallit, luulen ettei minulla tulisi hankkittua palloja.

  VastaaPoista
 2. Olisipa muka olla onnettaren suosiossa, sillä olen ihaillut lumisadepallojasi blogissasi

  VastaaPoista
 3. Tätä upeaa palkintoa on tavoteltava,

  VastaaPoista
 4. Osallistun ja jos voitan, niin annan mallit äitille.

  VastaaPoista
 5. Yhdellä arvalla mukana. leenvikki at gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa. :) Mä en ole pitkään aikaan tehnyt ristipistoja, mutta voishan sitä innostua. Tai tiedän kyllä joitakin, jolle malli kelpaisi varmasti.

  VastaaPoista
 7. Olen mukana, jäi vaan tuossa edellisessä kommentissa mainitsematta. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille osallistujille! En vastannut näihin kommentteihin, jotta arvonnan saattoi suorittaa mahdollisimman yksinkertaisesti, mutta nyt arvonnan päätyttyä kiitän teitä kaikkia tasapuolisesti! :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)