Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, helmikuuta 13, 2014

Nuttu päivässä pitää lääkärin loitolla

Otsikko pitää paikkansa vain puoleksi. Nuttu syntyi kokonaisuudessaan saman vuorokauden aikana (n. klo 9-24 välillä), mikä on harvinaista sikäli, että yleensä minulla on mennyt yhdessä nutussa keskimäärin kolme päivää. Lääkäriä tuo nuttu ei kuitenkaan onnistunut pitämään loitolla, pikemminkin päinvastoin, sillä eilinen lääkärikäynti on osasyy siihen, miksi nuttu valmistui niin nopeasti, bussissahan oli runsaasti aikaa kutoa nuttua eteenpäin. Kotona puolestaan uppouduin niin aamupäivällä kuin illallakin kirjan lukemiseen, ja siinä samalla tuli tikuteltua nuttua ihan huomaamatta. Vaikka kieltämättä toinen käteni oli illalla ihan jääkylmä ja tunnoton. No, onneksi joka päivä ei ole edes mahdollisuutta kutoa näin paljon! :)

Etiopianuttu
Tehty: 12.2.2014
Lanka: Novita Nalle luonnonvalkoinen (010), grafiitti (044), Novita Wool beige (624)
Langankulutus: 74 g
Puikot: 3 mm
Koko: Vauva
Muuta: Etiopiaan 

Vähiin käyvät jämälangat... Grafiitti ja luonnonvalkoinen on nyt tuhottu - molemmat riittivät juuri viimeiselle kerrokselleen, eli niistä ei jäänyt enää yläosan koristeluun pätkiä, kuten joissakin nutuissa on jäänyt. Kaksi nuttua pitäisi vielä syntyä noista lopuista, eli varmaan jo ensi viikolla pääsen lähettämään näitä eteenpäin.

Nutuista lähetysosoitteineen löytyy tietoa tämän linkin takaa. Nutuilla on myös Facebook-sivut, joita pääsee lukemaan, vaikkei olisikaan FB:ssa mukana. Laitan nämä linkit tähän nyt siksi, että näitä on taas viimeaikoina minulta kysytty kommenteissa. Vinkiksi myös, että jos laittaa Googleen hakusanaksi "etiopianuttu", niin löytyy varmasti nopeammin vastauksia kuin että jää odottamaan, josko joku vastaisi blogikommentteihin. ;)

Täällä satelee taas lunta, mukavaa! :) Ja bussineulomista luvassa tällekin päivälle... tälle viikolle on osunut peräti neljälle päivälle asiaa tuonne sairaaloiden suuntaan, ensi viikolla onneksi vaan kolmelle. ;) Mitähän sitä muuten sitten ottaisi bussineuleeksi, kun nuttujen teko loppuu?

Hauskaa loppuviikkoa sinulle!

6 kommenttia:

 1. Sinulla alkaa sitten olla nuttuprojekti loppusuoralla. Etköhän sinä jonkun bussi neuleen taas keksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllähän ne bussineuleet jostakin sitten kehittyvät, viimeistään siinä vaiheessa, kun on lähdössä ja pitää äkkiä jotain napata mukaan. :) Yleensä kyllä koitan laittaa kotona ainakin alulle sen, mitä aion reissussa tehdä.

   Poista
 2. Onpahan Etiopiaan nuttuja reilusti tullut! Kiva jämälankaprojekti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On näitä ihan mukavasti, ja kiva on ollut tehdä!

   Poista
 3. Kaunis.
  Ihanaa Ystävänpäivää Sinulle.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)