Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, tammikuuta 29, 2014

Novita Lapaslehti

Novita julkaisi viime viikon lopulla Lapaslehden. Koska parin vuoden takainen Sukkalehti oli varsinainen menestys, ja minunkin lehteni on jo lähes puhki neulottu, niin toki tilasin itselleni tämän Lapaslehdenkin.


Lapaslehti ei minusta ollut ihan niin loistava kuin Sukkalehti, johtuen osittain ehkä siitä, että teen lapasia paljon vähemmän, ja toisaalta myös siitä, että tykkään tehdä samalla mallilla kokonaisia asustesettejä, enkä pelkästään lapasia. Kauniita malleja lehdestä kuitenkin löytyi, tässä omat suosikkini:


Nappasin kuvat suoraan lehden sivuilta, joten niissä on vähän heijastumia kameran salamasta. Paremmat kuvat voi käydä katsomassa Novitan sivuilla tästä linkistä, sieltä löytyy myös kuvat niistä lopuistakin lapasista, omassa kollaasissanihan on esimerkkinä vain muutama.

Kivaa päivänjatkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Kauniita malleja. Eiköhän noista saisi soveltaen koko asustesetinkin. :) Sinun innoittamana ryhdyin korjaamaan omaa aseustesetin huonoa tilannetta ja yritän saada harmaalle baskerille huivin kaveriksi ja ehkä jossain vaiheessa vaaleanpunaiselle huiville jonkun päähineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ainahan noista voi napata ideaa tai värimaailmaa myös pipoon ja kaulahuiviin. :) Käypäs tutustumassa tuohon lehteen Novitan sivuilla tai lehtihyllyillä, niistä voisi löytyä ideaa myös päähineiden ja huivien kaveriksi sopiviin lapasiin. ;)

   Poista
 2. Kuvittelisin, että yhdestä lehdestä löytyy nyt monenlaista tekniikkaa peukaloon ja lapaseen, niin virkaten, neuloen kuin koukuten. Värejähän voi sitten soveltaa. En ole vielä päässyt lehteä katsomaan, mutta tarkoitus olisi ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaikenlaisia tekniikkaohjeita oli tietysti myös, ainakin kolmenlainen tapa tehdä peukalo.

   Kuka muuten olet? :)

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)