Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, marraskuuta 24, 2013

Viikon pistot

Oikein ihanaa sunnuntaiaamupäivää! :) Jälleen on viikon pistojen aika. Tällä viikolla taisin pistellä suunnilleen saman verran kuin edellisviikollakin eli noin kymmenen tuntia, tai saattoipa ehkä jäädä hieman sen allekin.


Ylempänä jälleen viikon takainen kuva, alempana eilen illalla napsaistu. Kyllä se vaan etenee pikkuhiljaa. Jos joku miettii, miten hidasta tai nopeaa tämä pistely on, niin voin kertoa, että tuon ylimpänä näkyvän sinikeltaisen perhosen pistelyyn meni kaksi tuntia. Siitä voi vähän sitten suhteuttaa koko työhön. Tosin tuossahan on paljon langanvaihtoja, jotka vievät paljon aikaa - jos on isompia yksivärisiä alueita, niin se on taas suhteessa paljon nopeampaa. Mutta ihanaa tämä on, ja tuossa "hitaudessa" onkin tämä käsitöiden viehätys - kaikkea ei tarvitse saada heti valmiina. :)

 

Kuten muutama viikko sitten kerroin, tämän on tarkoitus olla valmiina tammikuun alussa, eli puolet liinasta tulisi olla tehtynä marraskuun puolella ja toinen puoli jäisi joulukuulle. Tästä ensimmäisestä puoliskosta puuttuu nyt vielä yksi ampiainen ja yksi perhonen, joten varmastikin saan ne tehtyä ennen kuun vaihdetta, ja ehdinpä todennäköisesti aloittaa toista päätyäkin. Olihan tämä ensimmäinenkin pääty vähän jo aloitettu kesällä, joten ihan kokonaisuudessaan en ole tätä tässä kuussa pistellyt. Yritän olla ajattelematta sitä, että vielä pitää sama kuva pistellä toiseen kertaan, koitan pikemminkin uskoa siihen, että nyt se toinen pääty sujuu sutjakammin, kun on jo kaikki mahdolliset laskuvirheet ja purkamiset tehty tässä ensimmäisessä päädyssä. :)


Tuomiosunnuntain kunniaksi lätkäisen tähän YouTubesta Mozartin "Dies irae" (suomeksi "Vihan päivä"). Minusta oli aikoinaan urkujen ääressä hauskaa töräytellä tuomiosunnuntaina oikein mahtipontisesti tuomiopäivän pasuunoita jäljitellen. :) Muistanpa kerran olleeni tuomiosunnuntaina tuomiokirkossa kuuntelemassa tuomiorovastin saarnaa, se se vasta olikin jotain - vielä kun olisi päässyt tuomiokapituliin kirkkokahveille! :D

Edit 26.11.: Vaihdoin videon toiseen toivottavasti toimivaan - aiemmin laittamani video olikin lakannut toimimasta toissapäivän jälkeen.

Joka tapauksessa oikein hyvää tuomiosunnuntain jatkoa teille kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Aika mahtipontista. Laulajatkin tais olla ihan tosissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuo on mun yksi suosikkini Requiemissa just tuon mahtipontisuuden vuoksi. Ja siis se on nimenomaan tuomiosunnuntain teksti.

   Poista
 2. Tiedän ettet tykkää kesästä, mutta minä sitä rakastan. Ja tämä ihanuus tuo minulle kesän kaipuun, kiitos siitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en tykkääkään, siksi tämä liina ei tulekaan minulle. :)

   Poista
 3. J'i kuulematta tuo. Tuli ilmoitus, ett' you tube tili suljettu, tekijnoikeuksien vuoksi.Mulla p'tkii n'k;j''n kone...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin näköjään pätkii, ä:t ja ö:t on kadonneet jonnekin. :)

   Nyt tulee minullekin tuo tekijänoikeusilmoitus, sunnuntaina video kyllä vielä toimi loistavasti. Katsotaan, saanko laitettua tilalle jotain muuta.

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)